Fudbaleri Partizana gostovanjem u Jagodini u subotu u okviru četvrtog kola Jelen Superlige Srbije nastavljaju odbranu trofeja u jednom od dva preostala domaća takmičenja u kojima se nadmeću.

Trener crno-belih Aleksandar Stanojević istakao je uoči gostovanja nezgodnom rivalu da na njegovu ekipu neće uticati priče o sukobima u klubu te da će njegovi igrači na terenu „pokazati pobednički karakter kao u duelu sa OFK Beogradom“, da su „svi zajedno u ovome i da će kao ekipa izaći iz problema“.

– Nećemo se prilagođavati Jagodini čiju igru poznajemo, već ćemo nastojati da od prvog minuta dominiramo i nametnemo svoj stil. Zato razmišljam samo o pobedi. Nakon poslednjeg treninga znaćemo da li možemo da računamo na Vladimira Volkova na levom beku. S druge strane, malo je verovatno da će reprezentativac Centralnoafričke Republike David Manja debitovati, jer se još nije upoznao sa ekipom i tek je došao iz domovine gde je nastupao za državni tim – istakao je Stanojević.

Naime, nakon prvenstvenog poraza od Slobode Point Sevojno u Užicu i eliminacije od irskog Šamroka u kvalifikacijama za Ligu Evrope upravni odbor Partizana raspravljao je o Stanojeviću, koji je u nekoliko navrata izražavao nezadovoljstvo potezima klupskog rukovodstva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari