Prvi put objavljeni podaci o uticaju kovida na mentalno zdravlje tinejdžera u Srbiji

Nasilje među devojčicama u porastu, dok 27 odsto učenika nikad ne čita knjige

Ostavite komentar


  1. Koji banalizam, krajnji i politickim agendama obojen. Ovo je tacno koliko i cinjenica da se drvece isvupalo kao posledica kovida, i ono trpi ‘stres’ i tek ce. Pre kovoda bilo je drveca,posle kovida se iscupalo, to je cinjenica!?! Kad je psiholoski onda je trauma a ne stres. Stres je organski, a koje ce posledice biti kod obih koji su imali kovid tek ce da se vidi. Tek kod onih vakcinisanih.. Stres nije u glavi i ne zamajavajte se glupostima. Mentalno zdravlje je fizicko zdravlje. Lepo su stari grci govorili: u zdravom telu, zdrav duh. Malo koji um moze da dosegne rese ustine, mega kompleksne uzajamne povezanosti desetina triliona celija, zato ostaje simplifikacija,banalizam…

Ostavite komentar


Društvo

Fatona Hajrizija na Kosovu smatraju patriotom: Sugrađani ne veruju da je ubijen 10

Fatona Hajrizija na Kosovu smatraju patriotom: Sugrađani ne veruju da je ubijen

Faton Hajrizi sa Kosova ubio je policajca Nikolu Krsmanovića i ranio policajca Vjekoslava Ilića kod Loznice, a ubijen je dan posle. O Hajriziju dolazi dosta informacija - pobegao je iz zatvora nekoliko dana pre nego što je počinio ubistvo, a navodi se i da je bio pripadnik OVK. Međutim, uprkos svemu, njegovi sugrađani ga nazivaju patriotom, a kažu da ne veruju da je ubijen.

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.