Tiodorović: Delta soj se najviše javlja kod mladih

Ostavite komentar


  1. Koliko vidim jos sad vakcinisani kukaju kako se razboljevaju a tek na jesen.. i u EU je slaba vakcinacija, 7 posto, Britanija, Izrael i Srb imaju najveci obuhvat, ali kad se uzme prosek u svetu svih zemalja je oko 5 posto. Vidim ostalih 95 posto jos uvek mrdaju, tako da bez brige menadzeru farmakologije, drzi se epidemiologije

  2. Ala lupaju budalaštine! Prvo je bilo da se zaražavaju i obolevaju stariji, dok su mladi bili nevinašca. Sad kad su se stariji vakcinisali (trošili vakcine), red je došao na mlade, da bi se uopšte neko vakcinisao. Već smišljaju da vakcine ne deluju na NOV soj i da SVI treba ponovo da se vakcinišu i to drugom sortom vakcine. U suštini nemaju drugog posla nego da kukaju o vakcinam i vakcinacijama!!!

  3. Vidim po komentarima da u Srbiji bukte teorije zavere o koroni, i za to je kriva vlast, počevši od šopinga u Milanu. Posledice korone su neurološke i mentalne (izgleda da je čulo mirisa povezano sa sećanjima i emocijama) i ostavlja ožiljke na plućima, čak i bez simptoma. Tako da je sve ovo prirodna selekcija. Vakcinisane zemlje će u budućnosti biti mentalno i polmonarno zdravije…

  4. Propagandista, , sve zna o koronu ali nema formulu kako da navrata klince da se pelcuju. Moraće šefu da preporuči stimulans od 2.000 evra po komsomolcu.

  5. Stvarno,sad mladi na udaru.Neverovatno.Znate da krece od avgusta da kosi.Svaka čast vidovnjaci.

  6. Zašto se nigde javno ne objavljuje koliko njih je umrlo nakon vakcunacije???

  7. A mi mladi koji smo smo primili vakcine?? I nas napada ili je to samo prica biste naterali one koji nisu vakcinisani??? Delta soj, virus zapadnog Nila, y soj…dajte jos neki!!!!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.