Tiodorović: Povećati kazne za kršenje mera na 50.000 dinara, a organizatore žurki krivično goniti

Ostavite komentar


  1. Problem je sto komunalna policija nazalost nema autoritet nad gradjanima. Jos malo pa ce im i deca udarati ćuške…

    1. Kazne nece povecati ali mozes da predlozis konu da se punktovi za vakcinaciju otvore na ulici i neposlusni da se navatavaju mislim na one sto nece vakcinu i odma na spricanje i eto kolektivne imunizacije pa mislim stvarno…..

  2. Bruka od doktora, priča o kaznama građana, a treba li njega i ostale iz kriznog štaba kazniti zbog, u više navrata, zakasnelih protivepidemijskih mera protiv kovid pandemije?!

  3. Bolje bi bilo da se zdravstveni radnici plaćaju parama koje ostanu u budžetu za zdravstvo, ali tek posle podmirivanja svih troškova lečenja svih bolesnih građana. Što manje bolesti, to veće plate – i obratno.

    Pa da vidiš kako pandemija nestaje, a ne ovo sada kada ljudi umiru od „normalnih“ bolesti jer nema ko da ih leči pošto su lekari zauzeti „na frontu“…

    Dok su oni na frontu, na jednu kovid smrt idu 2 smrti od „običnih“ bolesti…

    Za svaku tu smrt bih ja tebi, dr.Tiodoroviću, skinuo tih 50 hiljada sa plate!

  4. Покушао сам да пријавим журку у мојој згради на телефонима МУП-а Комуналне полиције и на неки број ковид али безуспешно.

  5. Dosli politicari u krizni stab umesto doktora pa doktori sta ce nego da se bave politikom…

  6. Sreća vaša te postoje „kovid žurke“, kako bi ste inače ovom sluđenom narodu pravdali svoju notornu nesposobnost

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.