Tiodorović: Srbija je u produženom trećem talasu pandemije

Ostavite komentar


  1. Kako je to moguce? Kako samo kod nas ima „produzenog treceg talasa“? SZO danas kaze da je smrtnost od korone smanjena za 20% samo kod nas raste? SZO danas kaze da vec sestu nedelju zaredom drasticno opada broj zarazenih u celom svetu samo kod nas drasticno raste pa imamo i citave gradove zarista? Pritom smo „lideri u vakcinaciji“?! Kako je to moguce? O cemu se ovde radi?

  2. SZO kaze da vec setu nedelju zaredom opada broj zarazenih i obolelih u celom svetu a da se smrtnost od kovida smanjila za 20%. Sta je to sa „liderom u vakcinaciji“? Kako to samo kod nas sve drasticno raste? Da nije zbog toga sto prolece kuca na vrata? Prolece je doba kada u Srbiji dolazi do masovnih protesta svih nezadovoljnih a sada je takvih vec kritican broj. Da li je ovo neslaganje sa podacima koje ima SZO posledica straha od dolaska proleca?

  3. Koji diletant.Kladim se da u životu video virus nije.Nigde sem u ovom plenenu ne obrazovanih se više ne spominje kolektivni imunitet jer to ne postoji i ne miže se steći za godinu dana.Za neke viruse iako postoje vekovi nema kolektivnog imuniteta.Kolektivni imunitet je kao raj u crkvi,nikoga video nije al lepo zvuči.Pa Italija bi bila bez zaraženih jer je na milone zaraženih,hiljade mrtvih.Bar pola države je imalo kovid.I sad ponovo bukti.Nas interesuje-koliko onih šti su „preležali“ vakcinisani ponovo zaraženi Ako imate imunitet onda ukinite sve mere.U Srbiji je idgovorno tvrdim kolektivni imunitet 0.Na ustoličenju tkzv patrijaha ljube krst,niko masku,režimski mediji se hvale popunjenošću skijališta dok u Evropi vojska štiti da neko ne dođe na skijalište.Naša industrija je trgovina i ugistiteljstvi tj sve ono šti ne zarađuje pare i zarađuje prodajom u inostranstvu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.