Tiodorović: Stanje pacijenta koji je primio različite vakcine pod kontrolom, narušena procedura

Ostavite komentar


  1. Doktore kada ćete Vi i ostali iz Kriznog štaba da podnesete ostavku zbog katastrofalnog rukovođenja pandemijom korona virusa?

    1. ili bolje receno da odgovaraju zbog narusavanja nacionalne bezbednosti? Ili mozda tu ima neceg jos krupnijeg kada bi se zavirilo u telefone clanova kriznog staba….od koga recimo primaju naredjenja? Molim da se objavi.

      1. Kako će te vi robijati jednoga dana!!!
        Mada nije mi žao ovog debila koji je primio dve različite vakcine , jednu kad primiš to je već visok stepen debiliteta , a dve i to različite , ti prestaješ da budeš ljudsko biće , u svakom smislu !!!!

  2. Moj brat je dobio poziv za vakcinu u 18:45 u sportskoj hali u Vranju, kada je dosao na zakazani termin bilo je zakljucano. Sutradan je opet otisao i posle cekanja dobio jedinu vakcinu za koju se nije izjasnio u upitniku. Velika verovatnoca je da nije jedini.

  3. vi ste krivi naplasili ste coveka umesto da ga edukujete Tiodorovicu … nek se prijavi i za trecu ona sve resava

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.