Tiodorović: Uzorak mutiranog soja korona virusa uzet 31. decembra

Ostavite komentar


  1. Šta ovo znači doktore? PredCednik objavi da je kod nas ušao virus iz V. Britanije, a vi odmah da je uzet još 31.12. 2020. godine. Znači da niko ne sme da objavi vest dok to ne uradi PredCednik? E moj profesore.

    1. Vrlo verovatno da je tačno da je Vučić hteo da on prvi objavi vest, jer voli da promoviše sebe. Ali sigurno je da nisu čekali 25 dana da se to objavi. Ne ide to baš tako. Oni uzorak jesu uzeli 31.12.2020. godine, ali verovatno su tek ovih dana uspeli da ustanove da je to taj virus iz Velike Britanije.

  2. „Kada je reč o prognozama, Tiodorović navodi da možemo da očekujemo da će stanje ići u pravcu laganog poboljšanja, ali da bi novi soj trebalo na vreme da se otkrije … poručuje da moramo biti spremni za eventualnu pojavu novog soja virusa. Navodi da je britanski soj otkriven u zemljama u regionu i da je samo pitanje dana kada će se on dijagnostikovati i u Srbiji.“ Blic 24.01.2021. 09:06
    I gle cuda, za samo 24 sata iznenada se preinformisao covek : Epidemiolog Branislav Tiodorović izjavio je danas da je uzorak novog, mutiranog soja korona virusa u Srbiji uzet 31. decembra, kada je žena koja je doputovala iz Velike Britanije primetila tegobe. Danas 25.01. 2021. Postavlja se pitanje da li ovaj covek zna gde udara glavom i treba li mu verovati ?

    1. To samo znači da vi ne umete da razmišljate svojom glavom, iako verovatno sebe svrstavate u „slobodnomisleće građane“, kako sebe nazivate. Možda vi i imate slobodu da mislite, ali očigledno je da nemate čime. Inače vam glave ne bi bile pune teorija zavere. To što je uzorak uzet 31.12.2020. ne govori ništa drugo osim da je uzorak uzet tog dana. A kada su ustanovili da je to novi soj, to nije rečeno, ali je verovatno da je odmah i saopšteno.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.