A, gde je novac za izmeštanje Titovog groba i za spomenik Draži: Poslanik POKS u Skupštini tokom rasprave o rebalansu

Ostavite komentar


  1. С обзиром да је гроб празан неће бити трошкова за измештање преминулог ! Једино што ће туристи из словеније и хрватске бити разочарани и тражиће где се дену њихов идол.

  2. Зашто вам смета Дража, а не смета вам Тито, СПС, СНС? Џабе смо се борили са црвено црном багром 5. октобара, изгледа да нас баш ти људи, који смеју, могу ослободити неким новим 6. октобром који се никада није десио.

  3. Злочинцем Брозом нека се баве власници земљишта где је сахрањен. Бар доноси паре од туриста.
    Оно што треба што пре изместити су гробнице четворо комуниста с Калемегдана. Сахранити их у 2.000 година старој тврђави је био варварски чин, недостојан савремене цивилизације и Европе. Да не говоримо о томе да је реч о непријатељима Срба и Србије.

  4. Просто је фасцинантно да има међу Србима још увек оних који се противе изградњи споменика нај одликованијем официру Србске војске.??..Док се Срби не очисте комунистичке прошлости а децу и унуке не скину са политичке сцене,Србији боље бити неће.Не треба их само избацити из политике,него и казнити за сва злодела и пљачку коју су нанели Србском народу.За почетак,избацити их из вила на Дедињу и са политичке сцене..Црвену секту треба уништити да не постоји и не шири заразу преко 80 година..Пуна подршка ПОКС у.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 10. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.