Tomanović: Direktoru Dajrekt medije nije određen pritvor

Ostavite komentar


  1. Vreme je da se uhapsi Aleksandar Vucic zbog teske zloupotrebe sluzbenog polozaja i gazenja svih zakona i Ustava! Uskoro ce narediti bratoubilacki rat u Srbiji! Ne dozvolimo mu to! INSTITUCIJE DRZAVE, ZAHTEVAMO DA RADITE SVOJ POSAO U SKLADU SA USTAVOM I ZAKONIMA OVE ZEMLJE!!!

  2. Sramno je i za pravnika Tomanovica da on ne pominje zakon (izuzev proceduralnih formi) nego samo politiku. Dakle nebitan je zakon nego je u pravu onaj ko je politicki jaci. Pa sta onda ima da se zali ako politicki izgubi.

  3. Ovo samo govori kakvi ljudi vode ovu državu i da smo u velikom problemu. Ovo je brutalna zloupotreba policije i tužilaštva u političke svrhe. Ja odajem priznanje ovim direktorima što su radili kod Đilasa, jer su radili u interesu firme u kojoj su zaposleni a to im je i radna obaveza. I ja bi isto radio da sam bio na njihovom mestu. To samo budala ne razume. Što se tiče ovih sa RTS -a tu je priča malo drugojačija. Ako su naneli štetu RTS -u naravno da treba da odgovaraju.

  4. Vučiću!?

    Dajte i nama neistomišljenicima reč da i mi kažemo nešto, da narod čuje i nas.
    Mi znamo da ste vi uništili ovu zemlju, po svim parametrima. A ako ste pošteni (kako sami kažete), onda morate sve te kriminalce da strpate na robiju. Koliko mi vidimo vi se spremate za rat sa protivnicima izdaje i pljačke Srbije. I znajte da taj rat nećete dobiti. A vama slede crni dani u Srbiji. Dolazi vreme kada ćete morati u zatvor ili bežanija, a nazad nikad više. Što se mene tiče ja bih sve dokazane pljačkaše i izdajnike Srbije obesio. Zašto da ne? Mislim da je Srbija preča od te šačice. Jel’ tako Vučiću? Da, da…
    Ne smete da oslobodite medije koliko ste pošteni. Ali dolazi vreme kad’ će i sam narod saznati šta ste radili. Tada će svi kriminalci u Srbiji morati da beze kako bi spasili živu glavu. Tada će se desiti i narodni stampedo, pa voleo bih da izađite negde na ulicu. Vi Vučiću odavno nesme da prošetate ulicom kao normalan čovek. Zašto? Zato ste stvorili mnogo kriminala koji će vas ubiti. Za pametne dovoljno sam rekao….
    P.Sajdzo 2019.Bg.

  5. Kakva smo mi banana država?Lažni doktori i stručnjaci ne znaju ni osnovne stvari.

  6. A pritvor je određen ženi koja je sve prizanala i treba joj lekarska pomoć, ludaci govore o kazni do 40g zatvora.

  7. Tako je policija laze ,ko ukrao ,sta ukrao ,bravo sudije tako treba-sto vise krasti to si bolji ,bravo advokati – E moja srbijo ,zato nam narod i bezi iz drzave

  8. ovo je već izlizan sistem kako ova diktatura proganja opoziciju. za par dana više niko neće pričati o tom direktoru, RTS ni 2018. godini nego će cela priča biti o pogađate već kome. naivci će na to pasti a „vođa“ će da trlja ruke.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.