Tomanović: Inspektor Milenković tražio da mu hitno dodele fizičku zaštitu zbog narko klana koji sprema njegovu likvidaciju 1foto FoNet Aleksandar Barda

Posle smene Slobodana Milenkovića pojačan je nivo ugroženosti njegovog života. Nakon prijema informacije iz profesionalnog i kredibilnog izvora, Milenković traži od nadležnih da mu hitno dodele fizičku zaštitu, saopštio je danas njegov advokat Zdenko Tomanović.

Kako je dodao, Milenković će, između ostalog, obavestiti nadležne o imenima šefova jednog narko klana koji su prihvatili relizaciju likvidacije Milenkovića, kao i o imenima potencijalnih realizatora.

„Dostaviće i fotografije lica, za koje se sumnja da pripada državnim strukturama dok snima pojedine objekte koji su ocenjeni kao pogodni za zlo koje mu spremaju“, naveo je on.

Milenković će, kako je naveo Tomanović, obavestiti nadležne i o lokacijama na kojima je uočena intenzivnija pratnja i snimanje, uz uverenje da je isti plan namenjen i Miticu.

„Milenković i Mitić se neće obeshrabriti jer su se opredelili za pravnu kulturu i zakon, a ne za političke, državne i finansijske gigante i njihovu kulturu nasilja i kult manipulacija. Svojim postupanjem šalju jasnu poruku da zakletva koju su dali građanima Srbije nije samo forma, te da još uvek ima smisla biti pošten, profesionalan i hrabar“, dodaje se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari