Adem Ljajić neće se, ipak, priključiti Zoranu Tošiću i Nemanji Vidiću u Mančester junajtedu. Čuveni klub sa Old Traforda objavio je juče na svom klupskom sajtu da odustaje od potpisivanja ugovora sa 18-godišnjim vezistom Partizana.

Mada je mladi as više puta trenirao sa ekipom ser Aleksa Fergusona, a on i crno-beli poslednjih 12 meseci uredno dobijali novac iz kase „crvenih đavola“, šampion Engleske odlučio je da ga ne vraća na Ostrvo posle isteka jednogodišnje pozajmice, za dve nedelje. Kako stoji u zvaničnom saopštenju, Mančester junajted procenio je da su mu u ovom trenutku dovoljni klinci iz sopstvenog pogona.

– To je odluka Mančester junajteda i ne želim da se mešam u nju, ali mislim da će se pokajati što su odustali od Ljajića. Neodlazak Adema u Englesku predstavlja veliki finansijski gubitak za naš klub, ali to nije priča za sportskog direktora. Iz moje perspektive, njegov ostanak je veliki plus za ekipu, jer se radi o fenomenalnom igraču – pričao je juče sportski direktor Ivan Tomić pred utakmicu u Tuluzu.

Tako je Partizan ostao bez desetak miliona evra planirane zarade, kojom bi bila pokrivena dva godišnja budžeta, ali i dobio rešenje više za poziciju centralnog veznog, ako ove zime ode Almami Moreira. Naravno, ako ne stigne nova i jednako primamljiva ponuda za nesuđenog fudbalera Mančester junajteda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari