Na jučerašnjoj aukciji u Agenciji za privatizaciju prodat je pirotski nedeljnik „Sloboda“ za 3,5 miliona dinara. „Slobodu“ je kupio većinski vlasnik niških „Narodnih novina“ Tomislav Radomirović. Početna cena za pirotski list iznosila je 1.573.000 dinara. Minimum investicija iznosi 1,725.

Na jučerašnjoj aukciji u Agenciji za privatizaciju prodat je pirotski nedeljnik „Sloboda“ za 3,5 miliona dinara. „Slobodu“ je kupio većinski vlasnik niških „Narodnih novina“ Tomislav Radomirović. Početna cena za pirotski list iznosila je 1.573.000 dinara. Minimum investicija iznosi 1,725.000 dinara.
U trci za ovaj jedini nedeljnik na jugoistoku Srbije, pored Radomirovića nadmetao se i vlasnik grafičko izdavačkog društva Pi-pres iz Pirota Boban Ranđelović.
– Vlasništvo nad ovim listom preuzeću oko Nove godine, a do tada će ovaj list raditi kao i dosad. Još nisam siguran da li će „Sloboda“ ostati nedeljnik ili će prerasti u dnevni list – rekao je Radomirović.
Ovo je drugi medij u Pirotu koji je privatizovan. Da podsetimo, 2. novembra Milorad Pejić iz Pirota je za 4,1 milion dinara kupio TV Pirot. Sledi privatizacija i Radio Pirota.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari