Ko je Tomislav Radovanović, novi v. d. direktora BIA?

Ostavite komentar


  1. Sluga ili potrcko djavoljeg vojnika, vodnjavog dugonje koji vlada sa svim i svakim osim svojom zdravom pamecu… Casni ljudi danas su progonjene a necasni promaknuti

  2. Zasto je taj zvanicnik kostimiran kao hotelski portir koji stoji na trotoaru i gostima otvara vrata?

  3. Pa možda je još od onih boljih iz zloćinačke organzacije koja prisilno vlada Srbijom.

  4. Bistar, 1945g presao u cetnike… ili ga ucenili…ili slepac ne vidi u kome vremenu zivi i sta i za koga radi… nadju uvek neku zrtvu da se sa njim posluze, jednokratno kao toalet papirom… a on to vidi kao svojih 5 minuta, ne daj Boze ni neprijatelju da mu se ovo desava sto i njemu veseljaku

  5. 1. Radovanović je pokazao kako se „stručnom“ vožnjom može oklopnim vozilom stubove velike garaže u Brigadi policije i pri tom uništio više komada policijski vozila.
    2. Za to je nagrađen odlaskom u Žandarmeriju kao starešina beogradsko odreda. „Stručnim“ komandovanjem je potpuno zatvorio mogućnost evakuacije gledalaca u hali Pionir naredio da policija upotrebi silu protiv gledalaca. Čovek koji ne može da se skloni udaraca palicom naravno da će da se brani. Mnogo je bilo povređenih.
    3. Nagrađen je premeštanje u Interventnu jedinicu 92 kao pomoćnik komandanta zadužen za instruktorski tim. Sebi je dozvolio da mimo internog akta o obuci pripadnika IJ92 lično, zbog svoje „stručne procene“ potpiše da novo pridošli policijski službenik uđe u patrolu bez potrebne spec. obuke koja je neophodna za takvu vrstu posla. Isti taj pol. službenik pri intervencije na N.Bg. prilikom izvlačenja lica iz taxi vozila ubija to lice.
    4. Nagrada je odmah stigla u vidu postavljanja za policijsko atašea u francuskoj….
    Ima još nagrada, koje je ovaj „stručnjak“ dobio. Teško ih je prebrojati a verovatno o tome zna SPS čiji je elitni kadar.

  6. Komentar:pa znamo ko je atase ,bilo gde.ovaj je predstavnik :glavnog francuskog direktorata.koliko je to dobro ili lose.pa malo ,balansa,jer su Britanci stvarno ,sa svojim fondovima nas postavili na mesto Kolonije.eto sad imamo bar borbu oko plena.a mi,PA DA OD OGLODANE KOSKE POSTANEMO ROZBRATNA

  7. Ima li ovde časnih i pametnih komentatora? Mnogo pretite, primitivni ste i nepismeni, a vi bi da vodite državu. Neće moći!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.