Topalko pozvao građane da izađu na izbore, poručio za koga će da glasa (VIDEO) 1foto M.M./ATAImages

Ja sam jedan od onih koji je odlučio da izađe na izbore. Biram borbu, poručio je popularni pevač Milan Topalović Topalko u videu koji je objavio Narodni pokret Srbije,

„Ako imate bilo kakvu dilemu oko toga da li da izađete na izbore ili ne, ipak odlučite da izađete, Jer ako ne izađete, ništa se neće promeniti, a ako izađete, sve će se promeniti. Ali svi da izađete. Ljubim vas puno, vidimo se 2. juna na izborima“, poručio je Topalko.

Podsetimo, Topalko je dospeo u žižu javnosti kada je pre dva meseca kritikovao učestala gostovanja Aleksandra Vučića na televiziji, zbog čega nije mogao da nastupa u popularnoj Šarenici na RTS-u.

On je tada na Instagram profilu objavio stori pun kritike usmerene ka predsedniku Srbije jer je njegov nastup u emsiji Šarenica Vučić prekinuo svojim obraćanjem.

„I dođe čovek koji je 24/7 na svim televizijama i prekine mi emisiju jer ima nešto važno da kaže… što sam čuo jedno 23453244323 puta… Nije moglo da sačeka makar da se završi emisija koja je mnogo lepa. Neka mu neko kaže da otvori svoj kanal, pa ko voli i hoće da ga gleda – neka gleda“ napisao je pevač na svom Instagramu.

Kasnije je gostovao kod Zorana Kesića i u medijima iznosio niz kritika na račun aktuelne vlasti, zbog čega je na društvenim mrežama prozvan neformalnim „vođom opozicije“.

Njegove krtike nisu prošle bez posledica, jer su mu otkazivana brojna gostovanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari