Topalko odgovorio Vučiću: Kravu, livadu i štalu vidite samo kada treba poena za izbore (VIDEO) 1Foto: Privatna arhiva

Pevač Milan Topalović Topalko je odgovorio predsedniku Aleksandru Vučiću na najnovije prozivke, naglasivši za naš list da će ih stići Božija kazna. Vučić je sinoć rekao da je za litijum napravljen najbolji zdravstveni tim, a da su protivnicima rudarenja „najbolji Topalko, Seka Aleksić i Ceca Bojković“.

„O tom čoveku sam rekao šta sam imao i to stoji zabeleženo, da se ne ponavljam. Topalko ne govori nikada ono što ne zna. Oni kravu, livadu i štalu vide samo kada im trebaju politički poeni za izbore, tada se sete da je seljak bitan“, kaže Topalko za Danas.

On ističe da je rođen na livadi i odgojen od njive, kao i da njegovi roditelji i danas na njivi žive i rade.

„Ceo svoj život sam živeo od pevanja, sve do pre šest godina kada su me ti njegovi stručnjaci zabranili, od marta kada sam to javno rekao izgubio sam i sve jake privatnike kod kojih sam ranije pevao, jer se i oni plaše posledica ako im ja pevam. Za to što su mi uzeli na pravdi Boga koru hleba rekao sam im u martu da će ih stići Božija kazna, e pa nije dugo prošlo, evo sada je avgust, Bog je veliki“, ističe Topalko.

Što se tiče Vučićevih stručnjaka, kaže da su mu oni poznati.

„Promene po pet ministrastava i u svakom su eksperti, od nuklearne fizike do poljoprivrede“, naglašava Topalko.

Vučić je govoreći o kritikama upućenim zdravstvenom timu za litijum spomenuo Milana Topalovića Topalka.

– Najbolji su Topalko, Seka Aleksić, Ceca Bojković. Izmišljali su za poljoprivredu, a sve poljoprivredne aktivnosti mogu da se nastave. Moj posao je da brinem o našem zdravlju. Ja sam bolestan i lud, a oni su altruisti. Je l ‘ stvarno verujete da Loznicu vole oni koji su joj ugasili svaku fabriku, više od mene i nas koji smo doneli odluku, ne povećavajući javni dug, da izgradimo auto-put i velelepni stadion u Loznici. Ne verujem da je moguće da verujete da ja kao predsednik koji ima još dve i po godine mandata samo, da želim da otrujem svoje ljude na kraju svog mandata – kazao je Vučić.

Topalko je danas putem svog Instagram naloga pozvao građane da izađu sutra na protest protiv litijuma u Beogradu.

Pevač Milan Topalović Topalko se nakon održanih lokalnih izbora u Srbiji oglasio na svom Instagram nalogu i ironično čestitao Aleksandru Vučiću na pobedi.

„Čestitam predsedniku republike na pobedi, iako smatram da je ta pobeda jako jadna. Jer kada saberem sve medije koji su radili isključivo za njegovu stranku, kada saberem sve ljude iz javnih preduzeća koji su morali da sednu u autobuse da idu na mitinge, onda su morali da izađu na glasanje da ne bi dobili otkaze, privatne firme koje su morale da obezbede sigurne glasove kako im inspekcija ne bi došla na vrata, kada čujem rečenicu bilo kog čoveka iz te stranke „narod je prepoznao naše rezultate“ a i sami znaju kako su sa njima manipulisali, mogu da kažem svoje mišljenje, a vreme će pokazati jesam li ja bio u pravu ili nisam, a to je da je Aleksandar Vučić najveći manipulator svih vremena koji je postojao ikada igde na svetu“, rekao je Topalko na početku videa.

Podsetimo, Topalko je dospeo u žižu javnosti kada je pre dva meseca kritikovao učestala gostovanja Aleksandra Vučića na televiziji, zbog čega nije mogao da nastupa u popularnoj Šarenici na RTS-u.

On je tada na Instagram profilu objavio stori pun kritike usmerene ka predsedniku Srbije jer je njegov nastup u emsiji Šarenica Vučić prekinuo svojim obraćanjem.

„I dođe čovek koji je 24/7 na svim televizijama i prekine mi emisiju jer ima nešto važno da kaže… što sam čuo jedno 23453244323 puta… Nije moglo da sačeka makar da se završi emisija koja je mnogo lepa. Neka mu neko kaže da otvori svoj kanal, pa ko voli i hoće da ga gleda – neka gleda“ napisao je pevač na svom Instagramu.

Kasnije je gostovao kod Zorana Kesića i u medijima iznosio niz kritika na račun aktuelne vlasti, zbog čega je na društvenim mrežama prozvan neformalnim „vođom opozicije“.

Njegove krtike nisu prošle bez posledica, jer su mu otkazivana brojna gostovanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari