Topalko odgovorio Vučiću: Kravu, livadu i štalu vidite samo kada treba poena za izbore (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Могуће је, могуће. Шта више, сада пред крај мандата можете да радите свом народу шта хоћете, а онда правац Русија – са њом немамо уговор о екстрадицији

  2. AV je suspektni psihopat . Pogledajte sliku Goebelsa..
    isti Vujin ! Ista žgadija !!!

  3. Predsednik bi trebalo da zna da nije normalno osećati i prosipati mržnju 24/7, kao on što radi.
    Umesto da se susreće sa građanima i razgovara na ulici, u nekom parku, na pijaci, on se kao neka šiparica preganja na društvenim mrežama. Prtedsednik države!!!

  4. Eto, Topalko dao naprdnjacima ideju da otvore televiziju sa nacionalnom frekvencijom na kojoj će preCednik da se pojavljuje svaki dan, non stop, a kada nije uživo da idu reprize njegovih monologa. DJ Ubica može da donira tehniku i prostorije, Klinton fondacija dolare, i eto zdrave osnove za televiziju koja će da propagira „kult ličnosti“, njegove, faraonske ličnosti.
    Ako to uradi vladaće još sto godina, a i posle toga posmrtno, kao faraon, dostojan bogočovek u zemlji među šljivama.

  5. Samo znam sa 100% tačnosti da cela svetska politička elita je sramno učestvovala u PLANDEMIJI (sa „virusom“ sa pojačanom funkcijom, tj. veštački napravljenim) što je rezultiralo smrću miliona i miliona nevinih mladih i starih ljudi. To me jako boli, izgubio sam što je najmilije na svete – dete. Morao sam to da napišem!

  6. Predsedniče neka vama ti stručnjaci, neka vas poleče,treba vam.A mi smo odlučili da se utroba majčice Srbije neće kopati.Koji vam tu deo nije jadan?

  7. Država Srbija je bankrotirala, jedio je jednokratna pomoć Rio Tintk i litijum, zato je cela ova hajka i eksplozija pritidka na TV.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.