„Darija Kisić jeste kompetentna, ali…“: Bivši šef odeljenja na Torlaku o novoj v.d. direktorki

Ostavite komentar


  1. Ne puštate mi sasvim pristojan komentar za Dariju, možda bi vam bio draži Ćuta na njenom mestu.

  2. Nigde se ne spominje Torlakov Liobif, jedan od najboljih probiotika na svetu, testiran decenijama, primenljiv i delotvoran u svim uzrastima od tek rođenih beba pa do duboke starosti.

  3. Ваљда је Лука је Даница именовалс а да не испуњава услове.
    Бахато се опходио, нестручно руководио…

  4. Dobro ste prošli! Mogli ste dobiti za direktora npr. vlasnika pečenjare iz Obrenovca!

  5. dno dno dna..a kako vas nije sve sramota a ona divna zena strucnjak koja je uradila vakcinu .. protiv,, one zaraze 70 tih godina variole nju niko ne spominje….torlak je nekad bio no1 u svetu priznat ali tad je bila Jugoslavija….sad je nista nista nista jel su ovi na vlasti unistili sve i Srbolek koji je bio ponos i jos neke kompanije…sad tog vise nema…Gazda je dao pare kinezima da prave neki centar u zemunu…neku laboratoriju izgradjeno i sve u zaraslo ..dno dno dno…..talog..

  6. Vidim ovde komentarisu sve kompetentni, sve doktori virusolozi. Pa moze da vam se ne svidja Darija ali ne mozete pricati o njenoj strucnosti

  7. Ваљда је Даница именовала Луку иако не испуњава законске услове.
    Бахато се опходио, нестручно руководио…

  8. Neke vakcine za joronu nisu bile dobre povucene su pa ne treba da budem strucna a ona kao nije znala

  9. Njezina frizerka je strucna. A za ovu zenu sa vise imena koje tesko pamtim, mislim da je politicki projekt, kao I vecina Vucicevih zeceva iz sesira!!!

  10. To sto je Darija Vuciceva ljubimica ne mora da znaci da je kompetentna.Jos jedan primer da se postavlja na funkciju osoba, iako od nje u drzavi Srbiji ima puno onih koji su sposobniji ali nemaju partijsku knjizicu i nisu po volji „svevisnjeg“.

  11. Dokle više laži o Torlaku
    Na žalost, Torlak je veċ odavno mrtav i da bi oživeo potrebni su nova zgrada za proizvodnju, edukovani stručni kadar i stručno rukovodstvo. Da je ovoj zemlji potreban Torlak ne bi se pravio stadion kao podrška raspalom fudbalu veċ bi se taj novac ili bar deo novca uložio za neki novi Torlak
    Podseċam da kod aerodroma stoji prazna zgrada u kojoj je trebala da se proizvodi vakcina protiv kovida pa zašto se ona ne dodeli Torlaku
    Zaboravljena zgrada za uništeni Torlak
    Ovako je Torlak postao „rezervat“ za političare i političarke koji odlaze u politički zaborav.
    Zato za Torlak ostaju samo lepa seċanja želja za jedno veliko opelo

  12. Ni na jednom postavljenju ova gospođa se nije dokazala a,takvog stručnog znanja jedino ako i njega nije dobila na čarne oči a ima ih.Ali zato je se zakratko vreme lepo okoristila.Inače u ovom tekstu ne pominje čuvenu virusološkinju Anu Gligić koja je otkrila variolu a koju smo upoznali za vreme korone.E takve žive stručnjake a ima ih još treba pitati koga za direktora Torlaka a ne Vučić koga odredi .

  13. Luka Dragačević je biolog, a po Zakonu o zdravstvenoj zaštiti, biolog ne može da bude direktor zdravstvene ustanove. Takođe, nije bilo rezultata, samo prazna priča. Zato je smenjen.

  14. Za vreme boravka u Latinskoj Americi cesto su me pitali za nase vakcine. Tada sam saznao da je Tito pojedinim zemljama poklanjao vakcine i time sirio uticaj Juhoslavije. Sada bi rado da kupe jer imaju lepa secanja. Samo jos da ih proizvedemo i ponudimo. Time bi i nas odnos sa tim zemljama digli na visi nivo.

  15. ZA BOSANCE POREKLOM UVEK CE SE NACI MESTO. MADA JE KISICKA I PROF NA MED. FAK.
    EVO NAM I MLADI PAJKIC ISMEJAVAC SAPICA PRESAO U DRUGO MINISTARSTVO.
    A VI SUMADINCI. GLEDAJTE PINK I CITAJTE INFORMER

  16. Znaci,Torlak je sada,otprilike,rusevne zgrade u kojima se nista i ne moze raditi.Ko zna,i kad se obnovi,cemu ce sluziti i sta ce proizvoditi.Pa jesmo li prodani za jos neki eksperiment.SZO ima svoje planove a sta mi radimo.

  17. Direktora treba birati iz svojih redova isključivo u zdravstvenim ustanovama školama. Karijeristima tu nije mesto

  18. Ne pominje se najveći direktor Torlaka svih vremena, dr Dragoljub Nastić, za vreme čijeg vakta je Torlak najviše prosperirao i izvozio širom sveta najkvalutetnije vakcine.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.