Tradicionalni letnji vašar u Zaječaru od 20. do 22. jula 1Foto: M.S. / Danas

Iz JKP “Timok održavanje”, saopštavaju da će tradicionalni letnji vašar u Zaječaru biće organizovan 20, 21. i 22. jula na Kraljevici, na mestu gde se održavao i ranijih godina.

Kako se navodi, montiranje zabavnog programa počinje 17. jula, od 7 sati, dok je montiranje ugostiteljskih objekata (kao i licitacija), zakazano za 18. jul, od 7 sati.

“Zakupci tezgi i šatora za prodaju polovne garderobe (takozvane gomilice) montiranje počinju 19. jula od 16 sati, kada će i prodavci mekica moći da postave svoja prodajna mesta. Svi ostali prodavci, svoja prodajna mesta moći će da montiraju na dan vašara, 20. jula, od 6 sati, kada će i zvanično početi letnji vašar, kao i prodaja”, saopštavaju.

Svi zakupci prodajnih mesta, svoje tezge moraju ukloniti u roku od 24 sata od završetka vašara, dok će vlasnici kafana i zabavnog parka, iznajmljeni prostor morati da oslobode u roku od 48 sati.

“Zainteresovani dodatne informacije, kao i informacije o licitacijima prodajnih mesta, mogu dobiti na broj telefona 0644300943”, ističu organizatori.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari