Tradicionalni skup nekadašnjih akcijaša u Kraljevu

Ostavite komentar


  1. …učesnik sam ORA „Ibar 82“ (juli 82) sa brigadom „RK Beograd“ ! Ponosan sam što sam učestvovao u pošumljavanju goleti oko Ušća. Kad smo prvi dan otišli na trasu nigde nije bilo jednog drveta koliko god si mogao pogled da dobaciš, Kad smo odlazili bilo nam je zadovoljsto što smo uradili nešto korisno za našu zemlju! Ovaj kraj sam posetio pre dve godine, obišao i manastir Studenicu a ona borova šuma gde je nekad bio samo kamen ispunili su mi srce! Iako nisam bio, Hvala opštini Kraljevo što organizuje ovu akciju zahvalnosti bivšim akcijašima koji su radili na 40 stepeni, nekad braneći se i od Poskoka!

    1. Neki su imali pare i išli na more a socijalistička omladina nama siromašnijima je omogućila da radimo i da imamo besplatne obroke a neko je i našo devojku!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.