Trajković podnela krivičnu prijavu protiv Vučića i Đurića

Ostavite komentar


  1. to je OK što štiti sebe ali da li je završen sudski postupak u kojem je ONA okrivljena za nekakve malverzacije, pronevere i lopovluk dok je bila rukovodeći kadar? Lopov se naljuti kada mu se kaže u lice da je lopov, kriminalci pucaju kad im se kaže u lice da su kriminalci. . . . dakle ima tu nešto jer čim ima dima ima i vatre. . . .

  2. Danas je natapetu Vucica i Durica Trajkovicka Sutra ja a prekosutra ti dragi moj Srbine !!!!!

  3. Mene vise zanima sta se tu sve desava! Zasto Rada napada Vucka i tog malog decka, i sta se sve tu desava oko hapsenja te dvoice i ubistva Olivera Ivanovica? Nesto tu ima, onaj Radoicic pobegao, dvojicu policajaca na Kosovu uhapsili, Radi prete, nazivaju je izdajnikom.KOga je izdala i ko se to oseca izdanim? Zasto joj treba policijska zastita i ko joj preti i zbog cega??Ima li neko odgovor??

  4. Podrzavam gospodju Radu Trajkovic u svemu sto je navela, ona je zena heroj, cime se mnoge tzv opozicione „muskarcine“ treba da postide i da se nazovu „babe“.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.