Trajković: Radoičić je pušten da pobegne sa Brnjaka

Potpredsednik Srpske liste ponovo izbegao hapšenje na Kosovu

Ostavite komentar


  1. Veliko je pitanje šta na Kosovu znači „imati kriminalni dosije“, i kojim delima se to tamo i stiče. Biti na barikadama, protiviti se državnosti, nelegalno uvoziti robu na sever Kosova, pa je nelegalno prodavati Albancima na Kosovu? Verovatno, i sigurno istinito, kad bi se to dešavavalo u nekoj drugoj zemlji.

  2. Zašto bi neko bežao od koalicionih partnera? To je nešto slično kao kad je Radio Beograd objavio da se piše krivična prijava protiv Karica, pa se on ,,nekim cudom“ odselio u inostranstvu. U celom svetu kriminal ima podršku policije i pravosudja. Jedino ovde nema? Čudnog li lriminala? Čudnog li pravosudja? A zna se ko nije osuđen. On je nevin. Pa makar pravio motike i pričao kao zadnji kulov, a bio milijarder. Pa vi sad vidite kakva je vlast i kakva je bila. I biće.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.