Traži se najlepša fotografija ,,Srca Subotice” 1Subotica, foto: Natalija Jakovljević/Danas

Povodom proslave Dana grada, otvoren je nagradni foto konkurs pod nazivom ,,Srce Subotice” u kojem mogu da učestvuju svi zainteresovani građani.

Foto konkurs organizuju Savremena galerija Subotica, Fondacija ,,Subotička Sinagoga”, Gradski muzej Subotica, Gradska biblioteka Subotica, Međuopštinski zavod za zaštitu spomenika kulture Subotica i Fondacija ,,Danilo Kiš”, a kako je navedeno, traži se najlepša fotografija ,,Srca Subotice”.

Zainteresovani učesnici treba da pronađu srce na jednom od subotičkih dragulja secesije kao što su Gradska kuća, Sinagoga, Savremena galerija, Gradski muzej ili na trenutno aktuelnoj muzejskoj izložbi “Istoricizam i secesija”.

Uslovi koje učesnici treba da ispune su da se na fotografiji vidi srce ili srce i deo zgrade, odnosno muzejskog predmeta.

Fotografiju treba da objave na ličnom profilu na nekoj od društvenih mreža (Instagram ili Fejsbuk) i da u opisu stave #srcesubotice ili #szabadkaszívei. Profil korisnika treba da bude javan kako bi fotografija bila vidljiva.

Svi zainteresovani mogu da učestvuju sa samo jednom fotografijom koja treba da bude originalno delo i postavljena do 29. avgusta.

Fotografiju koja bude imala najviše lajkova, očekuje vredna nagrada.

Proglašenje prva tri pobednika biće 1. septembra u 12 časova na profilima društvenih mreža ustanova organizatora.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari