Treba prekinuti ćutanje ako želimo zdravije društvo

Dr Tija Despotović

Ostavite komentar


  1. Јако би ме занимало да прочитам непристрасну психијатријску анализу председника СНС.
    Могао би неки психијатар да је анонимно, и за себе безбедно објави на интернету, верујем да би се проширила и постала доступна свима.
    Сви из неког разлога избегавају најзанимљивији психијатријски случај у Србији у последњој деценији. Зашто?

  2. Zasto bi se ja osecala krivom zbog akcija Seselja, cecine porodice, mladog Vucica…kad se oni ne osecaju krivi- a licno su odgovorni? Zasto je sad dozvoljeno ovo divljanje Seselju u Hrtkovcima, je l’ i to radi u moje ime i je l’ i to moja krivica gosodo I gospode psihijatar? E, pa ja se ne osecam krivom Ni za to Ni za ovo rasulo u koje pretvaraju celu Evropu. Pomoc psihijatra ce im biti potrebnija da se snadju u novoj EU. Mi smo se prekalili do sada.

  3. Njegova (AVav) „dijagnoza“ je poznata samo sto NEMA LEKA !!

  4. Treba prekinuti ćutanje ako želimo zdravije društvo? Naše društvo kreiraju spolja. Ako pojedinac želi zdravo društvo mora da ode iz ovog.

  5. Ovo je najkorisniji tekst koji sam do sada procitala. I sjajno je sto je organizovana konferencija na ovu temu. To je srz svih nasih problema.

    1. Srz nasih problema je lose organizovana privreda, tako da se u ovoj zemlji retko koji rad isplati. Problem nije samo nas.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.