Trebješanin: Možda najglasnije antivaksere poslati da volontiraju u kovid bolnicama

Ostavite komentar


  1. Држава је неспособна да отклони узроке неповерфењља грађана према савременим вакцинама, па измишља „кривца“. Отклоните разлоге неповерења према вакцинама и вакцинацији.

  2. U potpunosti sam saglasan sa autorom članka. Staro je pravilo da su laž i dezinformacija po pravilu brže od istine. Još je Čerčil rekao: “Laž optrči pola sveta, dok istina tek oblači pantalone.“ Zaista je šteta što ne postoji zakonska mogućnost da se protivnici vakcine, pod punom zaštitnom opremom, upute na kovid odeljenja. To se naročito odnosi na neke “učene“ medicinare, kojima je sve ovo smešno i koji su taj stav, čak i kad se epidemija bila uveliko razmahala, uporno ponavljali u mnogim TV emisijama. Po tom pitanju bi i lekarska komora imala šta da kaže, kad bi, naravno, imali hrabrosti i principa.

    1. За неке је истина коју просипа брзином муње један и само један и непоновљиви и медији под његовом окупацијом. Дугогодишњи (више деценијски) пројекат од стране мрачних сила који се пласира преко плаћених медија, корумпираних властодржаца, струке и осталих без савести и морала и то је истина. Свако утемељено супротстављање глобалном наративу (терору) је лаж и теорија завере. Помрачени умови не виде „заверу“, као такву је прихватају, аминују и добровољно пристају на нову (не)нормалност. Пројектанти „завере“, у немогућности да глатко реализују свој наум, у сваком виде теоретичара завере, антиваксера и непријатеља против опште добро (опште умно поробљавање) човечанства. И овај назови психолог који ни сам себе не разуме шта лапрда, хтео би неку присилу. Такви неофашисти је препуна планета. Борба добра и зла је на врхунцу. Зли духови су тренутно у пријемућству али зна се да истина је непобедива а истина је Господ ИСУС ХРИСТОС. Он уређује и уредиће како ваља (савршено) и на крају видеће се ко је ваксер а ко антиваксер, ко је истина а ко „лажа“ и ко је отац лажи.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.