Treće večeri Roštiljijade u Leskovcu nastupila pevačica Goca Tržan 1Foto: JuGmedia

Energičnim nastupom pop pevačica Goca Tržan održala je koncert treće večeri 32. Roštiljijade u Leskovcu, a svojoj publici već pri izvođenju prve pesme poručila da se „sa ovim gradom druži već godinama“.

Nastup je počela, kako je rekla, „kao što počinje svaki ljubavni odnos, sentišom“, a zatim je pesmom „Srećo nečija“ pozvala publiku da „zanjiše kukovima“.

„Bumerang“, „1.200 milja“, „Gluve usne“, „Haljina“, „Stoperka“, „Fitilj“, bile su pesme kojima je podigla atmosferu u publici, a posebno ih je obradovala kada je izvodila pesme njene nekadašnje grupe „Tap 011“.

Goca Tržan je veći deo koncerta posvetila pevajući pesme svojih kolega.

Pola sata pre početka koncerta u sedištu grada Leskovca za Gocu Tržan je priređen prijem, gde je ona kazala da joj ovo nije prva Roštiljijada na kojoj nastupa.

„Prvi put na Roštiljijadi sam nastupala pre otprilike 12 godina i nije bio na ovom lepom trgu, bio je na drugom mestu“, rekla je Tržan.

Četvrto veče Roštiljijade rezervisano je za nastup Riblje čorbe, a pre toga u dvorištu Šop-Đokićeve kuće biće održano takmičenje u pravljenju najveće pljeskavice.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari