U najužem centru Rume, prekjuče ujutro, oko šest sati, dogodio se još jedan u nizu bombaških napada na kafić „Kazablanka“ vlasnika Dušana Dragišića. Od siline eksplozije popucala su stakla na ovom objektu i obližnjoj „Daroteci“, a svom silinom oglasili su se i alarmi u obližnjim bankama.

U najužem centru Rume, prekjuče ujutro, oko šest sati, dogodio se još jedan u nizu bombaških napada na kafić „Kazablanka“ vlasnika Dušana Dragišića. Od siline eksplozije popucala su stakla na ovom objektu i obližnjoj „Daroteci“, a svom silinom oglasili su se i alarmi u obližnjim bankama. Povređenih, na sreću nije bilo.
Ovo je treći napad na ovaj ugostiteljski objekat za poslednjih godinu dana. Prvi napad, trećeg aprila ove godine, uzbunio je celu Rumu. Tada je čistačica u toaletu kafića pronašla eksplozivnu napravu načinjenu od pola kilograma „pentrita“, koji je trebalo da se aktivira preko mobilnog telefona. Specijalizovane ekipe policije iz Novog Sada i Beograda tada su demontirale napravu. Zatim su Dragišiću nepoznati počinioci bacili bombu i na kuću. I tom prilikom, srećom, nije bilo povređenih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari