Tri godine od proglašenja vanrednog stanja: Srbija ulazi u četvrtu godinu kovida bez podataka o najvažnijim stvarima

Ostavite komentar


  1. Do sada je prve dve doze primilo 3,1 miliona građana, a treću 1,8. O četvrtoj i petoj dozi zvanični podaci ne postoje. Lepo…Ove što smo primili rekli su da štite prvo šest pa onda devet meseci. I sad je to vreme uveliko isteklo. To znači da je stanovništvo bez imuno zaštite…To znači da je stanovništvo bez imuno zaštite. To dalje znači da treba izaći pred ljude i objasniti im jesu li uopšte zaštićeni ili nisu dozama koje su primili sada kada je prošlo više od godinu dana od vakcinacije im….Ako nisu kad će se i kako nastaviti i imiunizacija; da li npr. svake godine kao protiv sezonskog gripa. Što je na državnom nivou veliki trošak! Ili nikako što je mnogo jeftinije ako svi pokrepaju!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.