Tri godine od prvog kovid slučaja u Srbiji: Šta sve nije tačno od zvaničnih podataka?

Ostavite komentar


  1. Samo mi objasnite kako izražavate statističke podatke u decimalama? To su ljudi, nije pirinač pobogu! Umrlo 17,8 osoba!?

  2. Korone je bilo i u februaru, ali naši lekari nisu imali pojma šta je to. To pokazuje da ministarstvo zdravlja ije radilo svoj posao, odnosno da nisu upoznali lekara sa nadolazećom zarazom, iako je korona bila prisutna na tlu evrope.

  3. Da je samo to.. zdravstvo je u užasnom stanju, sve se raspada, ne samo zbog lošeg vođenja, nego i zbog zaposlenih, izgubila se empatija i želja da se pomogne bolesnom čoveku. Sve je samo novac…

  4. I ako su lagali, s razlogom su to radili. Kakve koristi bi budući pacijent imao od istine o broju obolelih i umrlih, sem straha i panike?

  5. “Do sada je prve dve doze primilo 3,1 miliona građana a treću 1,8” – hvala Đokoviću, trebalo bi mu zabraniti ulazak u Srbiju kao u USA!

  6. februara 2020 se javim na novi posao,gazda se upravo vratio sa fensi skijanja iz Italije,sve nas zarazio i kolega i ja preležasmo na nogama sa temp 39 i kašljem koji mi odra pluća da su me mesecima posle rebra bolela kao da sam ih polomio,nisam ni išao kod doktora

  7. A koliko je ljudi zvanično umrlo od neke druge bolesti, a zavedeno zvanično da je Covid uzrok, ima li toga u statistici…

  8. Hoće li neko konačno razdvoiti korona virus od kovida 19. Kovid 19 je biološki bakterijski otrov, a Sars-kov-2 – virus.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.