U prisustvu lokalnih predstavnika vlasti, medija, Olimpijskog komiteta i predstavnika kompanije EKO zvanično su puštene u rad tri EKO pumpe koje će vozačima iz Zaječara i okoline ponuditi proizvode i usluge visokog kvaliteta, kao i inovacije po kojima su EKO benzinske stanice prepoznatljive.


Po prvi put vozačima u ovom gradu biće predstavljen Aviodizel – kristalno čist evro dizel (filtriran avio filterima), visokokvalitetno aditivirano gorivo Formula plus (evro bmb 95), kao i visokooktansko gorivo – evro bmb 98. Pored svih vrsta derivata koje će se prodavati, u modernizovanim prodavnicama na pumpi potrošačima će na raspolaganju biti 24 sata otvoreni marketi, sa besplatnim bežičnim internetom, kao i specijalno kreiran program nagrađivanja vernih kupaca – EKO smajl klub.

Od 6.decembra i vozači u Zaječaru i okolini mogu preuzeti svoje EKO Smajl kartice iz programa lojanosti, sakupljati bodove i birati poklone za sebe, svoj dom, porodicu i time postati članovi kluba Smajl koji broji preko 180.000 nasmejanih vozača. Prigodna svečanost povodom otvaranja uz obraćanje gostiju i predstavnika kompanije održana je ovog vikenda. Na svečanost ova kompanija je uručila i donaciju osnovnoj i srednjoj školi za decu sa specijalnim potrebama „Jelena Majstorović“ i ovim putem donirala dve interaktivne table kao i dodatna sredstava (pakete sa hemijom) namenjena Internatu pri školi.

Istaknuto je da je cilj svih aktivnosti kompanije EKO Serbia poslovanje u skladu sa osnovnom vizijom kompanije – biti prvi izbor potrošača, obezbediti usluge i proizvode vrhunskog kvaliteta, brinući ujedno o zaposlenima i očuvanju prirodne sredine.

Energetski lider Grčke

Kompanija EKO Serbia a.d. osnovana je u septembru 2002. kao članica poslovne grupe Helenik Petroleum, energetskog lidera u Grčkoj i regionu jugoistočne Evrope. U Srbiji je uložila preko 100 miliona evra a zapošljava preko 800 ljudi. Danas u Srbiji kompanija posluje kroz mrežu benzinskih stanica i planira da nastavi sa ekspanzijom, sa ciljem da proizvodi i usluge kompanije budu dostupne širom zemlje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari