Tri razloga zašto treba da budemo oprezni zbog novog talasa korona virusa

Ostavite komentar


  1. А шта би са оним, природни имунитет је најбољи и најдуже траје?

  2. Bio sam medju prvima koji je poceo da nosi N95, pazio se, nigde isao, primio 2 doze vakcine iako nisam ni blizu rizicnoj grupi I na kraju prelezao koronu bar jednom (da imam potvrdu). 2 godine zivota ste mi uzeli i dosta mi je. Izvolite pa plasite nekog drugog, kod mene vise ne radi. Zivecu normalan zivot a vi izvolite pa se preselite u pecinu.

  3. Prvo sam mislio da su politički komentatori najgori. Posle sam shvatio da su ekonomski gori. Sad mislim da su covid najgori. Sa izuzetkom Šeklera. Kao da neko nema druga posla nego namerno juri virus da se zarazi!? A Radovan kaže bolje da nisi! Hvala doktore!

  4. Šekler kaže ne treba davati vakcine jer je sad bezazlen i pustiti ga da se širi.A vakcine samo mogu da ga nateraju da mutira u nešto gore.To je čovek izjavio.

  5. Ok
    Nije Šekler rekao da se ne treba vakcinisati nego
    da ne treba praviti vakcinu za kentaur

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.