Trifunović: Nisam pobegao od policije

Lider Pokreta slobodnih građana izazvao manji saobraćajni udes u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Ne verujem više nikome.
    Ova zemlja nije za normalne porodične osobe.
    Prvo pobegao, pa nije pobegao već je samo otišao. Pa mu odneli auto. Te bio pod opijatima, te nije bio pod uticajem alkohola.
    I sta tu kaže vrhovni bog. Još fali da se umeša sveznajući poligraf.
    Pa sad budi pametan i kome verovati.

    1. Vi, nažalost, očigledno niste pametni kada možete da kažete da ne znate kome da verujete. Lep pozdrav.

      1. Juče je u ovim novinama pisalo da je pobegao pa mu policija oduzela auto. Sada piše da nije pobegao. Pošto se predstavljate kao pametan objasnite sta je istina.

  2. Jako je bitno da nema povredjenih u udesu a ako je istina da je Sergej otisao sa mesta nesrece, to je za kritiku i osudu.

  3. Udaljio si se sa mesta nesrece tj pobegao si,nema sta da lazes i pravdas se sada.

    1. Potpuno ste u pravu!!! Neko ko ima blizu 50 godina života trebalo bi da zna da se „lice mesta“ ne napušta dok policija ne uradi svoje,pa čak iako imate nešto jako važno da uradite,kao recimo renovacija kupatila!!!

  4. Policiju niko nije morao da poziva, ako je priznao krivicu, popune obojica Eu formilar koji bi morali da imaju u kolima i gotova stvar. nepotrebna drama i data prilika nazadnim bolidima da ga pljuju…

    1. Uvidjaj je obavezan jer je jedan od učesnika sl. vozilo tj. autobus, onda je uvidjaj obavezan.

  5. „A Sergej Trufunović je čovek ‘lezi lebe da te jedem’, on ne razmišlja o procentima, naveo je predsednik Srbije.“
    Vrlo interesantno gledanje na jednog od najangažovanijih glumaca u Srbiji. Baš bih volela da vidim kako se to „ležeći“ postiže takva glumačka karijera. Ili je možda problem što taj čovek ne „leži“, već „reži“ na režim….?

    1. Žaklina, vi ne samo da ste bot prodavnice venčanica iz Čačka, već i Sergejev… Pa je li to stanje svesti, neki neobičan nagon, šta se dešava u glavama vas ljudi…? I nemojte da pišete kako bi ste voleli da vidite kako se glumačka karijera postiže „ležeći“, neko nepristojan bi mogao neprikladno da Vam odgovori. Promislite malo pre kucanja, ovo nisu venčanice…

  6. Odakle mu Nešin telefon. „Trojanski konj“ u opoziciji. Uništiće Slobodne građane i dobiti glavnu ulogu u nekoj seriji i tu će ga isplatiti. To nije korupcija, već trgovina uticajem. Budaletina.

  7. Mislim da je ovo trenutak da napustis mesto predsednika pokreta.Izbla
    mirao si ne samo sebe vec i oné koje predstavljas.Ponasanje i retorika na
    drustvenim mrezama,recito govori da ne treba da se bavis politikom.Pod
    nesi ostatku jer bi to bio praví cin.Sve si nas obrukao jer ko moze da veruje
    čoveku koji “pobegne” sa mesta udesa.Objektivno,brukas celu opoziciju.

    1. Bravo Mile, ti si pravi opozicionar!
      Jesi li poručkao svoj sendvič za danas?

      1. Draga Zaklina,ako je dokaz tvog “opozicionarstva” ovaj nafiksani
        “Glumac”,dabogda ti bio predsednik “druge nove moderne Srbije.PS
        Kako ví tzv.opozicionari lako potezete za sendvicima i svakoga koji
        ima SVOJE misljenje,”hranite”tzv.Vucicevim sendvicima.A Mile se
        30 godina boří sa komunofasistima iz letního zila.Ne bi voleo da mi
        nafiksani tipovi vodě slobodnu Srbiju..moja milá Zaklína.U tome se
        razlikujemo.

  8. Mozda gresim ali, meni se cini da ovaj covek „nije sam“? Njegove klimaktericne izjave i postupci, pokazuju nam da se radi o osobi koja ima „specifican“ nacin ponasanja. Ovakvih se treba kloniti ili, makar, preci na drugu stranu ulice.

    1. Ako sam Vas dobro shvatio, po ovom „kljucu“ i onaj „Malcanski brica“ je samo pokusavao da se antireklamom dobro izreklamira, zar ne? Dajte bre ljudi, uzmite se u pamet.

  9. Hvala Sergeju,ulepsao mi je jutro juce,ne pamtim kad sam se tako slatko smejala! Pa stvarno je duhovit sa tim mackama! I beskrajno mi se dopala njegova reakcija jer mi zivimo apsurdan zivot,nista nije normalno,pa njemu nekako i pristoji da ima nenormalan odgovor! Zavidim mu,volela bih da svi mozemo da odgovaramo mojtipajtonovski,mozda je to jedino normalan odgovor na sav ovaj lopovluk i svakovrsnu bahatost vlasti!

    1. Nela, pa ti si u potpunom „Hvala Vučiću!“ maniru, nadam se da bar neki sendvičić ili buksna stignu za lojalnost i trud. Dok je vas botova, nama nikada neće biti bolje…

      1. Dragi Himzo,sta cu-kapiram Sergejev humor,a vas ne kontam..jedino vidim da ste malo promasili temu

  10. Ma Sergej je mnogo čitao o malom od Pinka i navukao se na ponašanje srpske elite u saobraćajkama. Još da mu je ćale DJ……

  11. Ta saobracajka bez zrtava je potpuno nebitna. U Beogradu se ta cukanja desavaju svakodnevno i mere desetinama, ako ne i stotinama. Bitno je sto Trifunovic S. ne govori istinu. Laze kao i AV, svako na svom nivou. Tako da druze Sergej T. izbrukao si se na sitno, kaludjerski.

  12. Niko nesme da “ dira “ gosp.Trifunovica (ni BIA ni VBA ni Vulin sa “ generalima “ ni policija ni komunalna milicija ) dok se ne izjasni o BOJKOTU …..a posle ….videcemo …

  13. Ma jook, samo nisi bio tu kad je policija došla, nego si se pojavio tek 3 sata kasnije u stanici kad si skapirao da to neće tek tako proći.

    1. Ne, otišao je bez pružanja pomoći unesrećenom autobusu, po tatu kao Željkov kreten.

Ostavite komentar


Društvo

Kreni-promeni: Hitno rešiti problem klima uređaja u porodilištima 9

Kreni-promeni: Hitno rešiti problem klima uređaja u porodilištima

Pokret "Kreni-promeni" ocenio je danas da je potrebno hitno rešiti problem "nehumanih uslova" u porodilištima u Srbiji i nepostojanje klima uređaja.Izvršna direktorka "Kreni-promeni" Marina Pavlić na društvenoj mreži "Iks" kazala je da im veliki broj porodilja piše o nehumanim uslovima u porodilištima, kao i da usled nedostatka klima uređaja majke i bebe imaju jako teške uslove.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.