Trifunović: „Pucaju“ na mene iz svih raspoloživih oružja

Poznati glumac nema nameru da tuži Biljanu Srbljanović

Ostavite komentar


  1. I tako STVARNO DODJU VREMENA KAD PAMET ZACUTI – pa da li je moguce da se Biljana Srbljanovic na nacin na koji je to pocinila ne seca bas nicega iz svoje licne biografije te na ovaj NEPRILICAN I SMESNO JADAN A I VULGARAN nacin respondira… Ako jos ona pocne da prica o moralu … e pa onda moram da dodam sa pocetka ove pisanije A OSTALI PROGOVORE…

  2. Nije Srbljanović bila istinski ništa – ni desničarka ni levičarka ni revolucionar ni karakter. U tome zapravo i jeste problem, njen kao i Vučićev i Šešeljev i SNSov i DOSov i SPSov. Niko od njih nikada nije imao ni jedan temelj i ni jedno jedino istinsko uverenje makar i pogrešno.

    1. Srž! Suština! Bravo za komentar! Eto, ne znam je privatno, al uvek sam je slušala, čitala, gledala…nisam uvek se slagala…ali poslednjih godina pokušavam da je razumem…ali ne razumem…biće da je kako ste napisali….na žalost. Ali ‘Vrat od stakla’ je odlična predstava, a ona je pisala….danima me ‘držala’…Biće da je BS jedno ko umetnik, drugo ko čovek.

    2. U pravu ste.Ona jeste mozda nesto i iznela tacno o Sergeju,ali u celoj prici tu je jedino bitno da ga je optuzila da je odgovoran za ubistvo Zorana Djindjica -sto je monstruozna optuzba.S druge strane, ona bila u Belim orlovima,pa u Ldp-u,pa je sada najbolja drugarica Ane Brnabic.Dakle nije isto biti opoziciono orijentisan i da ti zbog toga otkazuju unapred dogovorene predstave, ma kakve god zamerke neko imao na njegovo ponasanje i stil zivota, i ici uz dlaku vlasti i time imati privilegiju da radis sa najboljim glumcima i reziserima,nije isto, nikako nije isto

  3. Drzi se, Sergej, samo hrabro i istinom do pobede nad bagrom.

    Pozdrav iz Amsterdama

  4. Ma da…Brate Banetov, ti si bar pokušao, da spaseš neki mlad život i svaka uvreda od strane Spisateljce (to ti je ženski rod reči Pisac) je, u stvari, lična frustracija…. Njeno političko angažovanje je ne pucanj, nego rafal u Zorana Djindjića… Da je pokojni Premijer imao druge prijatelje, još bi bio živ, a mi 30 godina ispred sadašnjeg vremena….

  5. Mozda covek ne govori kulturno, ali to ne znaci da nije u pravu.
    Uostalom, u ovoj zemlji te niko ni ne slusa, ako si kulturan.

  6. Ja sam samo iznenadjen da iko prenosi sta govori jedna Biljana Srbljanovic.Ako bi sabrali sve njene izjave,postpuke i angazmane,ustanovilibi ili da je ispodprosecnog morala ili ispodprosecne inteligencije a vrlo moguce i jedno i drugo .Svakako jedan od najgorih ljudi na javnoj sceni Srbije a to nije jednostavno .

  7. Mi matori se dobro secamo ‘vatrene Bixi’ iz ranih devedesetih. Nije ni cudo sto ju je jedno naivno podsecanje toliko uzbudilo i pogodilo. Kao i svi psihoticni, nervno labilni ‘konverti’ vucicevsko-draskovicevskog tipa, i Bixi je odlican primer zasto se nikada ni u cemu ne stoji iza latentnih psihijatrijskih slucajeva. Ne znas nikada koja ce te od njihovih ‘podvojenih licnosti’ sutra sresti na ulici. Ani Brnabic porucujem da ‘cuva ledja’, svasta moze da joj se desi pored Bilje, …

  8. Svi Vucicevi poltroni, pa tako i Srbljanovićka, pribegavaju istoj taktici, a to je ,,lupi pa šta bude“. Suština je da kažeš nešto što bi, da je istina, najviše pokopalo tvog protivnika i nema veze što je laž, jer retko ko će da te tuži, pa čak i da te tuži to traje godinama, a za to vreme to više nikoga ne zanima, a šteta je već načinjena jer prost narod voli i veruje u velike laži da bi imao o čemu da priča. Setite se šta je Jovanov rekao za Jeremićku, pa Vučić za Jeremića i Djilasa, Šešelj za Ljajića i sve to bez i trunke dokaza, a u pitaju su ozbiljne optužbe zbog kojih se ide na višegodišnju robija. I što je najsmešnije to upravo dolazi od vlasti koja ima sve mehanizme da procesuria kriminalce. Sve je to stara radikalska škola i još je često praćena performansom sa mahanjem nekim papirom i naravno, nikada ništa od toga nije bilo. A narod ima kratku pamet i kad god se to desi on poveruje u te bajke, umesto samo malo da razmisli koliko je sve to besmisleno.

  9. Trifunoviću, u pravu ste ne obraćajte se budalama…
    Držite vaš pravac, jer Vas većina građana podržava…

  10. Nisam bio u toku u vezi spora između Sergeja i Biljane, a po ovom Sergejevom tekstu ispada da ona to čini kao prijateljica Ane Brnabić, odnosno zaštitnica aktuelne vlasti.
    Optužba da je kriv za smrt Zorana Đinđića je ružna, jer sigurno su to u mnogo većoj meri tadašnji radikalski čelnici, to zna Biljana Srbljanović bolje od mene.
    Ovim činom ona pokazuje da joj nije stalo ni do istine, a ni do Đinđića.

Ostavite komentar


Društvo

Šta je ašvaganda, čija popularnost enormno raste? 7

Šta je ašvaganda, čija popularnost enormno raste?

Ogromnu pažnju pretežno mlađe populacije privukla je biljka ašvaganda, koja se koristi u vidu suplemenata ili praha. Na društvenim mrežama se dele snimci korisnika ašvagande, što još više pospešuje njenu popularnost i prodaju. S obzirom da je relativno nova na tržištu, postavljaju se ključna pitanja o njenim dejstvima i posledicama.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.