Trivan: Ako svi samoprozvani disidenti imaju po nekoliko filmova podržanih od države, ko ih onda cenzuriše

Ostavite komentar


  1. Najgore je što je u pravu. Ovi svi na državnim jaslama, nikada ništa sami zaradili nisu (što ne traže pare u Holivudu na primer?) a čim im ne prođe neki projekat odmah postanu opozicija – bilo kojoj vlasti

  2. Cenzurisani su onda kada odluče da snime film čija tema se ne svidja diktaturi.
    Ako sutra Marković, Žilnik i drugi budu konkurisali sa filmovima koji glorifikuju SNS, sigurno će opet dobiti finansiranje.
    Gospodja Trivan nije sposobna čak ni da spinuje kvalitetno, to mnogo govori o intelektualnom potencijalu…

  3. Drzava su stanovnici koji zive u njoj i placaju doprinose,tako i filmove.Niste vi drzava!Zapamtite to vec jednom za sva vremena!

  4. Radi bez nadoknade? Dve njene direktorke plate (Glasnik i Mtel) su bar 5000 evra mesečno, plus reprezentacija, a o talovima možemo samo da nagađamo.

  5. Sve je tačno rekla. Mislim da svi , ali bukvalno svi akteri javne scene treba da spuste loptu i razgovaraju kao ozbiljni ljudi od 50 godina, sto i jesu , a ne kao neki balavanderi od 15 godina.

  6. A sta nije istina u ovome sto je iznela?
    I u cemu je razlika izmedju botova SNS-a i botova ovdasnjih u komentarima?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.