Trivan: Pitanje zašto u Rakiti nije zaustavljena gradnja MHE – za druge državne organe

"Žao mi je što Ministarstvo nema ovlašćenja"

Ostavite komentar


  1. Ko još ovom liku može verovati. Ne sme da pisne u Vladi, zato što je ogrezao u kriminalu. Ovo je cilj teme da mu prođe vreme. Iskompleksirani krimos

  2. Ovaj gospodin i tzv ministar ni za šta nije odgovoran. On nezna da je u Boru enormno aerozsgađenje,

  3. Interesantno tako se isto igraju ping-ponga drugarica ministarka Mihajlovic i drug ministar Dr Nebojsa iz Beograda. Presla igra u naviku.

  4. U fazonu, mi ,vlast na svim nivoima, ćemo nastaviti da kršimo zakon u dilu s našim mafiozama i da izbegavamo odgovornost a na građanima je da se bune protiv bezakonja na svim nivoima vlasti. …šta reći…

  5. Tuzno je sto ovaj glumac-ministar ne prisustvuje sednicama vlade, pa da jednom ustane i zahteva od svoje bulumente da se zaustavi kriminal.
    Ovako, cvrsto verujem da je mislio na Mishu Tumbasa da treba da se umesha „u drzavne organe“.
    Steta, ostaje ono sta je i bio: neuk, nestrucan i nekompetentan. A samo je odradio punjenje budzeta preko BIORAZGRADIVIH KESA.
    Ministar za kese!
    Ali, ima kvalifikaciju: rodom je iz Drvara, iz Bosne…

  6. ministre, vređate nam inteligenciju. Ali, može vam se. Dato vam je da to možete. Znamo ko vam to omogućuje, onaj ko u Srbiji vedri i oblači. Pitajte nekog običnog pravnika, pod uslovom da u organima uprave radi duže od 7 godina kako da sprovedete nešto, umesto, i na teret stranke, koja ne izvršava rešenja. Naučite nešto pa dajte kompetentnu izjavu.

    1. Ne vredi. Oni i ne žele dobre pravnike u ministarstvu ZŽS. Može taj Dr.Trivan da lupa i lupa, a doktorat krije kao zmija noge. Kriminalac, a država ćuti

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.