Trivan: Srbija među 40 najbogatijih područja biodiverzitetom

Planinarski savez Srbije obeležio Međunarodni dan planina i uručio priznanje ministru

Ostavite komentar


  1. G.ministar umesto da radi svoj posao ide od manifestacije do manifestacije, pozira i prima nagrade. Zašto dotični nije posetio ni jedno mesto gde su reke strpane u cevi? Zašto nije posetio veliki bački kanal u kom se pre par nedelja desilo katastrofalno zagađenje i pomor ribe? Zašto ne obiđe neku od mnogobrojnih divljih deponija po Srbiji? Zašto ćuti o zagađenju vazduha? Umesto ekologijom čovek se bavi sobom i svojim imidžom! OSTAVKA!

    1. Decko a sto si ljubomoran? Vidi se da ti je doticni ministar Goran Trivan uskratio neki interes ili zaustavio gradnju, pa ga napadas po komentarima. Izadji na ulicu i ucini nesto za prirodu. Nemoj samo pisati komentare.

  2. Sve što vidim, suprotno je od ovoga što priča ministar.
    Rijekom Drinom plove deponije, obala neuređena i niko ne čisti đubre, koje voda izbaci posle svake veće kiše.
    Svakog dana čitam o gradnji mini elektrana, a već duže vreme slušamo o nedozvoljenoj gradnji na Kopaoniku i na Goliji, na Zlatiboru gradili šta su stigli.
    Često gledamo, kako manjim rekama i potocima plovi otrovana riba.
    Pored puteva deponije smeća.
    Svaka čast ministru, kada ima drskosti da ovako govori, ne znam kako se to zove, hrabar je, zato što se ne stidi.

  3. Podrzavam rad Ministra. Veliki je pomak ucinjen njegovim dolaskom na celo Ministarstva. Rezultate su vidljivi na svakom koraku.

  4. Ministre moze to i bolje, ali za sada vi ste jedini strucnjak iz te oblasti. Samo da vas ne smene, pa da dovedu nekog kome nisu prioriteti kao i Vama.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.