Trivan: Utvrdićemo posledice bombardovanja

Ostavite komentar


  1. Nemojte…trebace vam jos cetrdeset godina..a za pet Srbija vise zapravo nece postojati..tako da zaludan pop I jarice krsti..

  2. Ma nemoj!
    Od toga je vaznije ovako veliko nekaznjeno oneciscenje vazduha,zemlje i vode od prljave industrije uvezene bog zna odakle,za dobru proviziju politicarima.
    Ako vec pominjes bombardovanje,nesrecni i nepotrebni ministre,kazi nam sta su tvoji drugovi na vlasti uradili da bombardovanje bude izbegnuto,jer i ta opcija je bila moguca.Ali koliko danas brinete za ljude,toliko ste to i pre cinili.

  3. Nakon 10 godina sudjenja, krivični postupak protiv GT koji je započeo njegovim boravkom u pritvoru je nažalost zastareo bez donošenja presude za delo otimanja novca od HE „Djerdap“, a pranjem novca preko Kampa, kojim je kupio pozamašan stan. Takav čovek je ministar? Tužno.

  4. oni jesu „napredni“ ali je ovaj napredniji u gluposti i od samog predsednika av umobolnog

  5. Utvrdite posledice upotrebe toksicne zrenjaninske vode koja se i dalje upotrebljava, ako vam je zaista stalo do zdravlja nacije i dece, a ne samo do kvazi istrazivanja kojim sutra mozete da se hvalite u medijima. Ovo trovanje se odigrava pred Vasim ocima, pa ne reagujete. Gradjani Zrenjanina piju toksicnu vodu koju jos i placaju po ceni zdrave pijace, …nije im obezbedjena alternativa (iako im je ustavom zagarantovana), osim da vodu sami kupuju. I ne samo sto niko ne reaguje, vec za prethodnih 15-20 godina koliko to traje, ne postoji ni jedna zvanicna studija niti istrazivanje o uticaju ove vode na stanovnike. Nikada niko od odgovornih zvanicnika nije objasnio sta se sve tacno nalazi u vodi i kako to utice na zdravlje onih koji je konzumiraju… Jedino sto se cuje od zvanicnika je da to nije pocelo za njihovih mandata, i da je ta voda bila takva i pre zabrane…. Obicnom coveku to zvuci kao da je zagadjenost minimalna i vecina gradjana tu vodu svakodnevno konzumira… Ne zelim ni da pominjem evidentne finansijsko-pravne nepravilnosti vezane za sve ovo. Mi smo kao zemlja kandidat preuzeli obaveze prema sopstvenim gradjanima koje ne ispunjavamo, imamo i pristup EU fondovima za ove namene koje ne koristimo nego ugovaramo poslove sa nazovi-kompanijama, netransparentno i sada vec ocigledno na stetu sopstvenih gradjana. Sta i za koga vi ljudi radite ako ne za ovu drzavu i njene gradjane?

  6. Bolest treba rano otkrivati a ne lijeciti.Da ste prije trideset godina otkrili koliko su bolesni Milosevic Vucic i ostalie VODJE u Srbiji nebi vam se ovo desavalo. pametni sprjecavaju a BUDALE izazivaju katastrofu..Cuj MILOSEVIC imao MUDA da zarati sa NATO om .Ipak treba utvrditi koliko je steta i da pokazemo AMERIMA koliko su nanijeli bola Srpskoj djeci jer pobogu oni i ne znaju sta imaju u svojim BOMBAMA.Samo napred VUCKO neda tebe Srbija ni za jos jedno bombardovanje pa makar ono doslo sa druge strane,sve me nesto podsjeca na SIRIJU..

Ostavite komentar


Društvo

Kreni-promeni: Hitno rešiti problem klima uređaja u porodilištima 10

Kreni-promeni: Hitno rešiti problem klima uređaja u porodilištima

Pokret "Kreni-promeni" ocenio je danas da je potrebno hitno rešiti problem "nehumanih uslova" u porodilištima u Srbiji i nepostojanje klima uređaja.Izvršna direktorka "Kreni-promeni" Marina Pavlić na društvenoj mreži "Iks" kazala je da im veliki broj porodilja piše o nehumanim uslovima u porodilištima, kao i da usled nedostatka klima uređaja majke i bebe imaju jako teške uslove.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.