Troje mladih poginulo na putu Šabac-Valjevo

Ostavite komentar


  1. Žalosno je kad ovoliko ljudi svakog dana gine u saobraćaju, i to mladih. Za 2 dana nestalo je 7 života. Zašto se u ovoj zemlji na jurnjavu kolima gleda kao na zabavu? Zašto je teško biti disciplinovan i voziti po ograničenju i znacima? Svakog meseca gine veliki broj ljudi, ali to ne dotiče nikog! Vozimo kako hoćemo u saobraćaju radimo šta želimo i onda se sablažnjavamo i prebrojavamo mrtve! Ne može više ovako, nešto mora da se preduzme!

  2. Tuga, tuzno, mlada deca, ovo je stvarno strasno sta se u nasoj zemlji dogadja, dok drugi nesto slave bore se za dzep i pare, omladina nam gine i nestaje. Policijo, radite vas posao. Ovo nije zlatno vec, tragično, doba za Srbiju. Boze pomogni nam. Amin.

  3. Vozim sanitet,bio sam na licu mesta kad su ova takoreci deca nasdradala,prizor uzasan,ovo mi je jedan od nargorih prizora koje video

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.