U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila prekjuče na lokalnom putu između sela Dubnica i Sveti Ilija, u vranjskoj opštini život je izgubio Mika A. (44) iz sela Dubnica, opština Vranje. Do saobraćajne nezgode je došlo kada je Mika A. upravljajući traktorom sa poluprikolicom, marke „ursuz“ bez registarskih oznaka, izgubio kontrolu nad vozilom i u momentu kada je traktor počeo da sleće sa puta, iskočio zajedno sa drugim licima koja su se nalazila na poluprikolici traktora. Tom prilikom Mika A. je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta dok ostala lica nisu zadobila povrede.


U teškoj saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila juče u ranim jutarnjim satima na magistralnom putu Leskovac – Vranje, kod sela Garinje, u opštini Vladičin Han, život su izgubili Dušan S. (20) iz sela Dušanovo, opština Leskovac i Danijel R. (23) iz Leskovca.

Policija je saopštila da je do nesreće došlo kada je Dušan S. upravljajući vozilom marke „džeta“, iz pravca Vranja u pravcu Leskovca, iz za sada neutvrđenih razloga, prešao na levu stranu kolovoza i na parking prostoru ispred motela udario u parkirano teretno motorno vozilo marke „daf“ leskovačkih oznaka. Tom prilikom od zadobijenih povreda Dušan S. i Danijel R. su preminuli na licu mesta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari