Trojici maloletnika u Novom Sadu određen pritvor do 30 dana: Drugarima slali preteće poruke uz fotografije noža i replike puške

Ostavite komentar


  1. Tek će sada izbiti na videlo tragična situacija u kojoj se nalazi naša omladina. Ubistva koja su se desila ova dva dana su samo pokazala da smo kao društvo kapitulirali. Ništa ovde nije kao treba: obrazovanje svedeno na nužno zlo, vaspitanje se svodi kako dobiti diplomu preko veze, zaposlenje je moguće ako si član stranke, u policiju možeš ako imaš vezu sa kriminalcem, ilegalno oružje možeš da nabaviš na pijaci jer to niko ne kontroliše, na tenderu možeš da dobiješ posao ako si dobar sa ministrom, a tužilac ili sudija možeš biti ako si poslušan. Ako ti se ovo ne sviđa opcija je da odeš iz zemlje. Pa šta se čudimo što su pojedinci pukli!?

  2. Posle ih treba osuditi na 3 godine uslovno uz zabranu koriscenja mobilnog telefona 12 meseci. Pa nema gore kazne.

Ostavite komentar


Društvo

Vladimir Vuletić o parolama navijača Zvezde: "Pošto Ultra kop ne radi na Kosovu, ne dirajte mi litijum" 10

Vladimir Vuletić o parolama navijača Zvezde: „Pošto Ultra kop ne radi na Kosovu, ne dirajte mi litijum“

Profesor Pravnog fakulteta u Beogradu i nekadašnji podpredsednik fudbalskog kluba Partizan Vladimir Vuletić za Danas kaže da transparenti navijača Zvezde i Partizana, koji se tiču kopanja litijuma, oslikavaju želje navijača i stavove uprave ova dva kluba. Pritom, navijačima Zvezve ne smeta litijum. dok su Partizanovci pokazali otvoren stav protiv iskopavanja ove rude i zagađenju reka.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.