Trubači sviraju, Fristajler tone: Pojavio se snimak kako voda prodire na beogradski splav, a gosti kreću da se evakuišu (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Dogovor sa Šapićem, da se dokaže kako su splavovi nebezbedni. Biće kompenzovani nekim dobrim gradskim lokalom.

  2. Ponos srpske mornarice potonuo na isti način kao Titanik.
    Orkestar nije prestajao svirati.

  3. Jel se ovo broji kao aksident ili incident i hoće li ljudima biti vraćene pare za upropašteno veče i pretrpljeni strah?

  4. Nešto mi baš i nije žao, tonemo i mi svaki dan sve dublje,dosta toga još bi trebalo da potone da bi nam bilo bolje,recimo skupština, pink i slično da ne nabrajam dugačak je spisak

  5. Sve je dobro ispalo nije niko povredjen.Ko je vlasnik splava ako se moze znati?Mislim potrebno je da se javnost upozna sa neodgovornim bahatim ljudima iz nase okoline.

  6. Da li će alavi vlasnik vratiti novac za doček? Da li će toj „deci“ novu garderobu vratiti? Hoće li za mesec dana raditi kao da ništa nije bilo?!? Moguće je da će od Šapića još dobiti i „nagradu“?!?

  7. Opet…splav…i opet Beograd…pa zar prosla gidina nije bila opomena…treba li svake godine da neko smrtno strada…sta radi vlast…gleda kroz ,,prste ,,..

  8. Neka je omladina dobro da se nije nesto gore desilo..A splav kao kutija,strasno.

  9. Bogu hvala da niko nije stradao to je sada najvaznije…koliko je samo narkotika otislo niz vodu ako

  10. Ovo je strašno na toliko načina! Najstrože kazniti vlasnike a svakome ko je bio isplatiti materijalnu štetu. Srbi su uvek imali neku falinku ali zadnjih dvadeset godina narod je odvratan i sve gori! Pu!

  11. Srpski SNS titanik sa pohmanitalim kormilarom (cik pogodite ko je taj) tone na dno kace.

  12. Titanik je potonuo uz violine,
    Fristajler uz trube.I onda nek kažu da nismo originalni

  13. E moj Beograde, sam ces potonuti psihicki, kad tad. Ko to tamo peva ce se desiti….

  14. Beograd u vodi. Ako neće država i Aca Nambija, Dunav će, samo polako.

  15. Po jutru se dan poznaje. Prvo Fristajler, a onda i ostala napredna infrastruktura. Tonu u fekalne vode gde im je i mesto. Srećna Nova godina i želim vam da ove ne dočekamo na vlasti i novoj 2024.

  16. Ovakav docek vrijedi bar 1000€ po glavi, nezaboravno i ludo. Sta vratiti €, treba da doplate. Ne tone Srbija, mi sa laznim komentarima sirimo neistinu. Dogodine pod vodom.

  17. Koliko je sve to ludo i nenormalno kad oni ne provaljuju da tone splav. Odakle voda pa nije pukla vodovodna cev nego iz reke. Po ovome vidiš da su svi ti klinci ceo život proveli za kompjuterom i telefonom. Ceo život u virtuelnoj realnosti ništa lično nisu doživeli . U prirodu odu jedino kad roštiljaju za 1. maj.

Ostavite komentar


Društvo

Protest u Negotinu protiv litijuma 10

Protest u Negotinu protiv litijuma

U Negotinu je večeras održan protest građana zbog gradske deponije, koja je samo ove godine gorela šest puta, a kako navode, pridružuju se i borbi protiv iskopavanja litijuma u Zapadnoj Srbiji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.