Tržni centri se otvaraju možda od ponedeljka, škole od 19. aprila

Ugostiteljski objekti u zatvorenom prostoru još ne mogu da počnu sa radom

Ostavite komentar


  1. Kod nas sve kontra. Cela Evropa se zatvara a kod nas se sve otvara. Bolnice prebukirane a lažna statistika o obolelima i preminulima opet na delu, valjda zbog predizborne kampanje. Izglefa da će izbori ipak biti na jesen.

    1. Treba sve da radi normàlno,dosta vise sa glupostima. Godinu dana prica ko sta hoce. Umire se i bez korone i to mnogo vise.

  2. Sramota. Decu koristite za propagandu stići će vas sve univerzalna pravda. Pošto pravde u državama nema.

  3. Evo preključe je na fudbalskom derbiju bilo navijača (iko je zabranjeno), 4.04.2021. u studenskom gradu onoilika žurka „studenata“ (ne veruju da virus postoji, neće da se vakcinišu, zemlja ravana ploča, videste li onoliku deponiju posle žurke…deponija i pandemija i „studenti“), idu božićni praznici SPC…saberi/oduzmi vlast nastavlja da se UDVARA NARODU…ma neka narod radi šta god mu se hoće….samo da se ne petlja u političku apsolutnu vlast, „sve ostalo je dozvoljeno“.

  4. Oni su toliko kontradiktorni sa izjavama da nije cudo sto smo mi gradjani zbunjeni.Kao „evo vam vakcine,ali ako se ne cuvate sami ste krivi“.Sta li oni to piju pa ih korona nece.Od pocetka korone nosim masku,drzim distancu i jacam svoj imunitet,po preporuci doktorke (opc acerola i sertifikovana ganoderma).Zaobilazim i ove vakcinisane.

    1. Теби је загарантован „вечни живот“, само веруј! Али за „вечни живот“ треба веровати ТВОРЦУ а не @сатанским слугама.

    2. Vi se ovde baš zajebavate sa nama sve što radite je pogrešno svugdje se škole zatvaraju samo kod nas otvaraju ma jel malo vam dosadilo pa ko veli ajmo dijecu poslati u škole koji bi još roditelj žrtvovao svoje dijete zarad politike zašto doktori pravi epidemiolozi zabrane rad škola nemožetw vi nama prodavati maglu da je škola pogodno mijesto gdje se virus nemože dobiti šta je sa srednjim školama gdje su svi 3 i 4 zaraženi svi u izolaciji bili šta je profesorima koji su zaraženi i bili zaraženi vama dijeca ko roboti dodju da su roditelji pametni izašli bi na ulice i fino se borila za zdravlje svoje dijece

  5. Koja je ovo zajebancija od države, da čo ek nepoveruje!!!!!
    Počeli su sa „peglanjem“ brojeva zaraženih, sa brojevima preminulih se „pferačunavaju“ odavno. Sad će da otvaraju tržne centre, ide USKRS, a posle(lao i MNOGO PUTA DO SADA), „zatezanje i pooštravanje“ mera!!!! Ovo smo imali više puta u zadnjih godinu dana!!! Nama NISU POTREBNI SPOLJNI NEPRIJATELJI, SAMI SEBI SMO NAJGORI NEPRIJATELJI!!!!!!!!!!!DOZVOLJAVAMO DA NAS OVA BANDA NA
    VLASTI UNIŠTAVA OD ’90.!!!!!!!
    ALO MARVO, OTVORI OČI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    1. Da marva ima oci i malo inteligencije u tragovima,ne bi bila marva.Licno je vucic zabranio da se u srbiji proizvede lek protiv korone,a pototpisao da srpski narod bude podvrgnut vakcinalnim eksperimentina.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.