TS: Tužilaštvo da pokrene postupak povodom navoda o ucenjivanju profesorki u Beloj Crkvi

Ostavite komentar


  1. Bojim se da je naša borba za normalno društvo potpuno besmislena, dok se i na sajtu Danas-a brišu komentari.

  2. Imam informaciju da su i osobe sa invaliditetom u sličnoj situaciji i da su od njih tražili da rade i bez ugovora ali kada su ovi to odbili dobili su otkaz…

  3. Kako je moguce da nema komentara na ove informacije! Dobro pamtim milosevicevo vreme, bilo je poziva, ali nikad niko nije izgubio posao ako nije otisao na miting SPS. Lokalne kabadahije danas, da bi se dodvorili vodji kako bi ih pohvalio, cine strasne pritiske. Ako je ovo istina Vucic treba da smeni sve celnike opstine jer se verbalno zalaze da se spreci zloupotreba vlasti. U suprotnom vazi makijavelijevo pravilo da cilj opravdava sredstva, uceni koga mozes (zaposlene za radna mesta), daj privilegije onima koje narod voli da bi te podrzali (sportistima penzije od 40 g. i nagrade enormne; glumcima novac za filmove, pevacima za koncerte… i to sve narodnim novcem).

  4. Sve je apsolutno istina! Građani Bele Crkve su pod jednom vrstom torture i psihčkog zlostavljanja i maltretiranja. Svi su svesni toga, ali su uplašeni za sopstvenu egzistenciju i ne smeju to da pričaju!!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.