Dvojica učesnika jednog slavlja teško su ranjeni juče rano ujutro oko 2.30 u centru Čačka, u pucnjavi među čijim učesnicima su bila i dvojica policajaca. Istražni sudija Okružnog suda u Čačku Bogoljub Paunović izjavio je da se incident dogodio u prolazu između Doma kulture i restorana Takovo, gde je jedan od ranjenih slavio sinu rođendan.

Dvojica učesnika jednog slavlja teško su ranjeni juče rano ujutro oko 2.30 u centru Čačka, u pucnjavi među čijim učesnicima su bila i dvojica policajaca. Istražni sudija Okružnog suda u Čačku Bogoljub Paunović izjavio je da se incident dogodio u prolazu između Doma kulture i restorana Takovo, gde je jedan od ranjenih slavio sinu rođendan. U trenutku pucnjave u lokalu se nalazilo oko 130 ljudi. „Policija je došla na nečiji poziv zbog preglasne muzike. Kada su se pojavili, počelo je koškanje sa zakupcem lokala Negoslavom Kušićem“, rekao je Paunović.
On je izjavio da policajci Rajko Kuzić i Jakša Nedović tvrde da su bili napadnuti. „Oni tvrde da su ispred lokala počeli da ih vređaju i fizički napadaju. Kuzić je udaren u donju vilicu i izbijen mu je zub. Zatim je potegnuto oružje. U pucnjavi su povređeni Kušić i gost slavlja Branimir Đokić. Na licu mesta pronašli smo tri čaure, tragove krvi i par ženskim minđuša“, rekao je Paunović.
On je izjavio da je Kušić zadobio povrede u predelu glave, dok je Đokić povređen u predelu debelog i tankog creva i slezine. Čačanska bolnica je saopštila da je Đokić u životnoj opasnosti. „Od povređenih i policajaca uzeta je krv na analizu, kao i odeća. Policajcima je oduzeto oružje, kako bi se utvrdili svi detalji“, rekao je Paunović i dodao da je Kušić juče bio u svesnom stanju i da nije želeo da razgovara sa istražnim sudijom bez svog advokata.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari