Milan, brat Milice Gajić, supruge Marka Miloševića, i Stefan, sin Miličinog ujaka, Dragana Milankovića „Čiče“, razbili stakla na džipu „bmw-X5“ Ivana, sina Milana Miljevića, visokog funkcionera Nove Srbije i bivšeg državnog sekretara ministarstva za kapitalne investicije.


Protiv Milana Gajića, Stefana Milankovića i Ivana Miljevića, sva trojica iz Požarevca, policija je podnela prekršajne prijave, zbog sumnje da su u centru grada narušavali javni red i mir. Prijava je podneta zbog svađe i tuče između Gajića i Milankovića s jedne, i Miljevića sa druge strane, u kafeu „Destino“ u centru Požarevca.

Prema rečima našeg izvora koji je bio gost u kafiću „Destino“ kada se taj incident dogodio nakon svađe koja je izbila zbog devojke, izvesne dvadesetogodišnje Ivane, ova trojica su se potukla.

Ivana se ranije zabavljala sa Ivanom i posle raskida sa njim počela je da se zabavlja sa Milanom Gajićem, ali je i sa njim raskinula. Te večeri se i ona našla u kafiću i počela je da koketira sa Ivanom, što je kod Milana izazvalo ljubomoru, pa je ovaj u besu reagovao. Verbalni sukob desio se u toaletu kafića gde su rezmenjene psovke i međusobne uvrede. U sali kafića prvo je došlo do međusobnog guranja i koškanja, a zatim su Gajić, Milanković i još jedan njihov drug nasrnuli na Miljevića. Miljević je zadobio nekoliko udaraca u predelu glave. Ubrzo konobari i obezbeđenje zavađene je izbacilo napolje gde se nastavla prepirka i tuča – priča naš izvor i dodaje:

– Posle završenog pesničenja sa Miljevićem, Gajić, Milanković i još jedan mladić otrčali su do džipa marke „BMW-X5“ beogradskih registarskih tablica, koji je bio parkiran u blizini kafića, i počeli besomučno da udaraju po njemu. Tom prilikom na džipu su razlupali šoferšajbnu, retrovizore i dva bočna stakla. Oštećeni džip BMW vozio je Miljević. Ubrzo, sa uključenim sirenama došla je policija i hitna pomoć i cela situcija se smirila -rekao je naš izvor.

Ivan Miljević pored materijalne štete koju je pretrpeo zbog razbijenih stakala na džipu, koja se procenjuje na preko 1.000 evra, zadobio je i lake telesne povrede u vidu hematona i masnica ispod levog oka.

Direktor bolnice u Požarevcu Srećko Bosić potvrdio je da je pomoć ukazana Ivanu Miljeviću i Milanu Gajiću, ali da nisu zadržani na bolničkom lečenju.

– Obojici pacijenata konstatovane su lake telesne povrede, pa nije bilo potrebe da ostanu u bolnici i upućeni su na kućno lečenje – naglasio je direktor bolnice.

Akteri ove tuče potiču iz porodica koje su već poznate u našoj javnosti. Milan je brat Milice Gajić, supruge Marka Miloševića, a Stefan je sin Miličinog ujaka, poznatog požarevačkog ginekologa Dragana Milankovića „Čiče“. Treći učesnik ovog fizičkog obračuna, Ivan, sin je Milana Miljevića, visokog funkcionera Nove Srbije, koji je ranije obavljao funkciju državnog sekretara u nekadašnjem Minisarstvu za kapitalne investicije.

Otac povređenog Ivana Miljevića, Milan Miljević, sada visoki funkcioner Nove Srbije, nije želeo da komentariše tuču i postupke svog sina, tvrdeći da „sa novinarima ima loše iskustvo“.

– Moj sin ima 32 godine, njegov auto je pretrpeo štetu, pa pitajte njega. Neću da se uplićem u to jer nemam dobro iskustvo s novinarima, doduše – to se ne odnosi na vaš list. Jedino mogu da kažem da šteta na automobilu nije velika – rekao je ljubazno Milan Miljević.

Dragan Milanković, poznati požarevački ginekolog koji je svojevremeno postao poznat pošto je porodio Milicu Gajić, suprugu Marka Miloševića, kaže kako mu je sin ispričao da je tuču izazvao Ivan Miljević.

– Posle prepirke on je prvi udario Milana Gajića i onda je počela tuča. Ne želim da branim sina, on je student stomatologije, ali verujem da je tako bilo. Znam da on nije sklon tučama i da nije kriv. Da se ne bi povlačio po sudovima, dao sam mu novac da nadoknadi štetu na automobilu i sugerisao da se pomire – kaže Dragan Milanković.

Prvi komentari Požarevljana bili su da je reč o „sinovima“ uticajnih ljudi iz poznatih požarevački porodica čiji očevi žele da slučaj iz kafića ‘Destino’ zataškaju i da se sve što pre zaboravi“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari