Mladić iz Niša kome su ispirali levo uvo dok mu je rastao tumor u glavi podneo krivičnu prijavu zbog falsifikovanja medicinske dokumentacije

Ostavite komentar


  1. Slično se desilo mojoj supruzi. Posle drugog porođaja i pre 30te godine šetali su je od klinike do klinike jer joj je nestao sluh na levom uvetu i migrene su bile neizdržive. Govorili su joj da joj nije ništa i da umišlja. Privatno je otišla na magnetnu gde joj je pronađen tumor. Kao i za sve u Srbiji, i ovo morate sami da otkrijete, na žalost.

  2. Rešiće ovi naši napredni nesaglasnost papirne i elektronske medicinske dokumentace. Zabraniće uvid u elektronsku dokumentaciju, a oni će da nam garantuju sa „majke mi“ da je ona identična sa papirnom. I to će biti prvi put u novijoj istoriji da se ove dokumentacije idealno poklapaju.

  3. Puna podrska za ovog decka i poruka : Ganjaj ih do sudnjeg dana kada se oporavis!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.