Turistički vodiči tvrde da strani turisti iz Beograda odlaze sa povredama

Ostavite komentar


  1. Ma ovde kod nas nista ne valja a u svetu je sve divno, bajno i uredjeno.

  2. Pre 8 godina sam pokidao ligament na skočnom zglobu, iskrivivši nogu na rupi na stepenicama kod crkve „Ružica“ ista rupa i dan danas na istom mesut… Žao mi je pa nisam tužio grad.

  3. Ma ovde kod nas zlatne ploče, zlatni trotoari, sve je savršeno, sistem funkcioniše u svemu. Strani turisti su bahata gospoda koja ne zna da prepozna našu ljubaznost, poštenje, dobrotu, vaspitanje i sistem koji je savršen u svakom segmentu svoga postojanja.

  4. Sa povredama i bez para. Ili ih pokradu ili ih izvaraju. Lepa reklama

  5. Ista situacija i u Nišu ,ove sotirovske ploče samo vire , povreda koliko hoćeš Jbg pranje para a još nekvalitetno

  6. Pre nekoliko gidina vodio sam druga iz Grčke u Hram Sv. Save, ali sam se pokajao i osećao užasno neprijatno zbog neuređenog prilaza, mnogo smeća i velikig broja polomljenih pločica. A dok smo išli tamo bio sam ponosan. Posle više nikad nism bio.

  7. @Uros
    Vidi se da niste putovali i gledali kako se neki gradovi spremaju za turisticke posete.Barselona se oin stop uredjuje.U vreme OIlimpijade u Londonu toliko je sve bilo uredjeno da niste mogli da pronadjete neioarban deo metala u gradskom mobilijaru.
    Kod nas u turistickim Sremskim Karlovcima- trava do pojasa, niko ne kosi.

  8. Запуштеност тротоара и фасада је очигледна. О томе нико не води рачуна. Град треба да има Фонд за хитне интервенције, за привремено санирање поломљен

  9. По оној старој: крпеж кућу држи… Тј да се за било какву поправку не чека сагласност свих власника. Нарочито за кључне локације као што је Безистан, прилаз Храму, почетак Кнез Михајлове итд.

  10. Toliko smo jadni da je to neprepricljivo! Samo se duvamo i drcimo. A suplji smo kao suplja tikva! Turisti kazu da nista ne vide od grada posto non stop bulje u pod jer se plase da se ne skrljaju. Gangulu pitati za komentar. Umesto sto bistri politiku i istoriju o kojima nema pojma, bolje da se pobrine kako da turisti ne odlaze sa polomljenim nogama i rukama!!!!

  11. Grad je u svom najgorem izdanju. Trotoari puni rupa i zakrpa, raskopano, ostavljeno da „tamo neko“ betonira, ulice nikakve, neobelezeni prelazi , pune linije, trava do pojasa, zmijarnik opšti, polomljena stabla i grane i dalje stoje gde su pali… Kad je takav centar, šta mislite kakve su tek ulice kojima se ne vozi dika srpskog roda? Možda JKP ima dovoljno radnika, ali na pisanju besmislenih komentara. Onda bar neka pašu travu, kao sve ovce, da ne bude gladan stočni fond.

  12. Dodjite u Bajinu Bastu na plazu Perucac..Da slomite nogu kad propadnete kroz trule daske pontona ako pre toga ne odvalite tocak u gradu !?! Lepsi a zapusteniji grad nisam video…jedino je trg iole uredjen..

  13. Ja sam se jednom dobro povredila zbog ostecenog asfalta na semafor kod bivsr zeleznecke stanice.Zao mi je sto nisam tuzila grad

Ostavite komentar


Društvo

MUP šalje dva helikoptera za gašenje požara u Severnoj Makedoniji 10

MUP šalje dva helikoptera za gašenje požara u Severnoj Makedoniji

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije uputiće sutra dva helikoptera Helikopterske jedinice radi pomoći pripadnicima Sektora za vanredne situacije u gašenju požara koji se iz Severne Makedonije proširio u mesto Kozjak kod Bujanovca, u blizini manastira Prohor Pčinjski, saopštio je večeras MUP.

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.