Tužilac naredio istragu protiv osumnjičenih za zloupotrebe u Infrastrukturi Železnice Srbije

Ostavite komentar


  1. kasno ste se setili, niko nece da živi u ovakvoj državi kakvu ste napravili… ko je lud da ostane ovde neka ostane i gleda ovaj svinjac od institucia države… najgore mi je kada vidim ljude koji su svojim radom uništili zemlju imaju javne nastupe i umesto da budu u nekoj buvari oni su profesori i ugledni ljudi… bljak kakav ćovek može to da gleda a da ne poludi….

  2. A kada ce biti pokrenut postupak za kupobinu Kopernikuss od strane Telekoma i kradje of 190M eur? Kada ce biti pokrrnut postupak za Krusik? Kada ce biti pokrenut postupak vezan za poslovanje nepismenog Kokeze? Kada ce biti pokrenut postupak u vezi tetke iz Kanade?

    1. Svaka čast za komentar. Dodao bih i postupak protiv kompletnih idiota iz Savamale, prodaju PKB i poslovanje fondacije Dragice Nikolić. Valjda će i to doći na dnevni red jednog lepog dana.

  3. Javite kad nekog iz udbaških stranaka pravosnažno osude i oduzmu mu imovinu.
    Do tada je sve preCtava za glasačku raju.

  4. A blajhovana Zoka M. inače „gospođa ministarka“ nju tužilaštvo „zaboravilo“ ili je stigla naredba odozgo da je (još) ostave na miru. Trebaće možda kasnije- u jeku predizbore kampanje. Koja bi to divota za AV bila da je baš tada skebaju u ćorku! Kao- sarađivala sa lopinama iz železnice. Narod bi odmah poverovao da su pred zakonom, naravno osim braće Vučić, svi isti!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.