Tužilac: Stigao izveštaj o Cvetkoviću, detalji ne pre ponedeljka, utorka

Ostavite komentar


  1. Cvetkovićev slučaj i jeste po zakonu, i treba biti po zakonu, ali ono što građane interesuje zbog čega je lažirao otmicu, i da prizna da je hteo da destabiliše Srbiju sa ovakvim činom, da bi tajkuni nadoknadili.

  2. Sasvim je ocekivano da sud nece pre utorka sigurno moci da kaze kako je i sta je, ali saznacemo sledece nedelje sve detalje nestanka ili otmice novinara Cvetkovica.

  3. Sve vise sumnjam da je uopste bio otet, zato ne treba zbrzati slucaj vec detaljno ispitati kako bi se otkrilo sta se zapravo desilo i da huskaci i razglasivaci lazne afere budu privedeni pravdi.

    1. šta je SRS Martinović svojevremeno govorio o Vučiću i SNSu, a sada je aktuelni šef poslaničke grupe SNS, pa me interesuje da li je širio lažne vesti i hoće li biti sankcionisan ili je govorio istinu i biće nagrađen još nekom plaćnom funkcijom?

  4. Ukoliko je Stefan Cvetkovic slobodan covek, ne postoji ni jedan suvisao razlog, da ne isprica odmah uzivo, sta mu se dogadjalo 3 dana! Uopste me trenutno ne interesuje sta tuzilac ima da kaze. Hocu da vidim i cujem Stefana Cvetkovica!

  5. Cvetkovic je lagao na poligrafu.Covek je lazirao otmicu i to je cela istina.

  6. znaci MUP nije detaljno obavestio tuzilastvo o detaljima oko zadrzavanja novinara. zanimljivo, ukazuje na verovatano nameran propust MUP-a sa nekom verovatno nezakonitom namerom. Ako se prisetimo sudjenja zandari vs Andrej Vucic gde su nestajali dokazi a ishod bio osuda zandara (uprkos petljanju sa dokazima), ovo deluje kao namestaljka MUP-a i zloupotreba drzavnih institucija. Svakako me zanima ishod, mada ne verujem ljudima koji su dokazali bez mogucnosti sumnje da spadaju u najvece lazovcine u ovoj drzavi

  7. Gradjani zele da znaju sve o ovom slucaju pa posle istrage tuzilastva dobro je reci svima gradjanima sta se zapravo dogodilo jer neki sledeci scenario u nekoj reziji bi mogao biti jos gori , zahvaljujuci efikasnom radu policije slucaj je uspesno resen i stavljen na dalji rad tuzilastvu.

  8. Tužilac Osnovnog javnog tužilaštva iz Vršca, Knežević, izjavio je da su izveštaji o slučaju nestalog novinara Cvetkovića stigli, ali da tužilaštvu treba dan dva vremena da saopšti prve rezultate istrage, kao i da tužilaštvo radi isključivo po zakonu.

  9. Novinar Cvetković, na svu sreću, vlastima i policiji je „srećno“ oslobođen? Ukoliko se dokaže da je slučaj lažiran, obraćanje političara na konferencijama za štampu biće okarakterisana kao promašaj. To neće biti prvi puta, samo se utrkuju u mutljavini i manipulisanju. Penzioneri u sve im veruju, a truju ih blagodetima i „zlatnim“ dobom zemlje?

    1. Конференција за штампу бити окарактерисана као промашај али и као пун погодак, зависно од тога за кога се утврди да је лажирао, муљао и манипулисао приликом пријављивања отмице.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.