Tužilaštvo: Bez krivične prijave protiv Vulina

Ostavite komentar


  1. Kakva latinoamerička sapunica, pa ovo je skandalozno. Pa ovo nema ni d od države, a ne nekoga ko se zove tužilac ili neke odgovornosti što je ministar uhvaćen u korupciji i verovatno i kradji. Pa setite se da je blizak saradnik A. Merkel i predsednik Nemačke morao zbog pozajmice od čini mi se 500.000 eura da da ostavku i iako ga je Merkel branila nije mogla da ga odbrani. E to je pravni sistem.

  2. E ako je tako cenjeno Tuzilastvo za organizovani kriminal, onda se citav ovaj slucaj mora internacionalizovati. Vasega izivljavanja je bilo dosta. Vi legalizujete otvoreni lopovluk i za to trebate da snosite odgovarajuce konsekvence. Bicu rado u vrhu grupe slobodnih gradjana koja ce vas sada pravno terati dokle god ce to biti moguce, racunajuci i dokumentovana pisma Evropskom Parlamentu. Molio bih da ne cenzurisete ovo pismo.

  3. Dve tetke iz Kanafe i Tigra a.d. Pirota mogu sve. Da dobijaju pare za sve sto hoce. Koje partijsko Tuzilaštvo pa pojedinim sudijama treba TETKIN stan , a tu je Kanada i partijsko rukovodstva Tigra a.d. Ljudi znaju svoj posao sve uzimaju ,,legalno““““ iz pirotske kompanije i od tetke iz Kanade. Julovci zapamtite da krivična odgovornost ne ZASTAREVA.

  4. Zasto bi tuzilastvo reskiralo da dodje u konflikt sa vodjom. U emisiji Upitnik sam AV kaze "Ministar je stan kupio pre nego sto je postao deo moje vlasti" 2012 godine. Znaci, nije vazno dali je nesto ukrao ili se bavio nezakonitim radnjama, pre nego sto je postao deo vladeAV. Vodju ne interesuje pravna drzava. Njega interesuje samo njegov rajting. Ako je neko ukrao ili prevario pre njegovog vremena, to je u redu. Samo nemoj da kvaris moj imidz. Quo Vadis Srbijo?

  5. Sve je cista zajebancija dok vodja ne kaze poslednju,on je mera svega,postenja,pravde,pravicnosti,pameti,inteligencije.Ako on kaze ne dam Acu Vulina stvar je jasna,kao sto je rekao ne dam Malog,ne dam Batu,na dam Stefanovica,evo vam Velje Ilica.Tako se danas radi u Srbiji

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.