Istraga tužilaštva o javnim ličnostima, protivnicima vakcina

Ostavite komentar


  1. Čemu postupci ? Ako narod veruje u te gluposti i idiotluke …narod je kriv!
    Doduše , izvinjavam se , zbog nepismenih roditelja – ispaštaju deca , na žalost!
    A mislio sam da smo u … ne znam kom veku , zahvaljujući sabraći i životu u Srbiji ! Izvinjavam se „ovima“ na vlasti – što ih nisam spomenuo !

  2. Nema ni jednog jedinog slucaja gde ce roditelj sa imenom i prezimenom da kaze da nije dete vakcinisao zato sto je slusao javne licnosti, pa se dete razbolelo od malih boginja i kako je to danas aktuelno umrLo od posledica istih. Ali zato svi roditelji dece koja su posle vakcinacije dobila autizam mogu ili bi trebalo da mogu da traze krivca u ovom slucaju ljubitelja spricanja.

  3. „Istraga tužilaštva o javnim ličnostima, protivnicima vakcina“
    TAKO I TREBA
    A, hoće li biti istrage i protiv onih, iz ministarstva zdravlja, koji „su terali, pod pretnjom zatvora“, stanovništvo, „da se vakciniše“ i koji su uvezli vakcine kupljene za 1,5 $, valjda kineske, a, koje je, preko „NOVARTISA“ uvezla, Srbija platila 9,5 $/komadu!!!???
    Pozdrav iz Banata!

  4. Donet je zakon o obaveznom medicinskom tretmanu nad 100% populacije određenog uzrasta, a sada treba procesuirati sve koji su digli glas protiv takvog zakoAko to nije fašizam, molio bih objašnjenje šta je? Po ženevskoj konvenciji donetoj pre petnaestak godina prava pojedinca su iznad prava grupe.

  5. Ne postoji ni jedan jedini dokaz o vezi vakcinacije i autizma. Šta više, postoji puno dokaza da te dve stvari nisu povezane. Roditelji su manipulisani, ali treba videti koji su portali to promovisali i ko stoji iza tih portala.

  6. Zašto ne priznate da: 1.vakcine ne štite bolje od prirodnog imuniteta i zato se bolest i dalje javlja; 2. pošto vakcine ne može svako da primi već to zavisi od stanja imuniteta to nepobitno dokazuje da su opasne i štetne po zdravlje; 4. jedina zaštita od bolesti jeste trajni imunitet stečen nakon prirodno preležanih bolesti a ne nakon vakcine; 5. Ne može se dokazati da je vakcina bilo kome sprečila bilo koju bolest jer da je tako ne bi bilo toliko bolesnih među odraslima i ne bi izmišljali revakcinaciju; 6. Sve zavisi od odnosa urođenog imuniteta i (kvalitetnih ili loših) uslova života; 7. Ne postoji zakon koji sprečava da se iznese mišljenje o obaveznoj vakcinaciji; 8. Loši pravnici se bave medicinom a loši lekari se bave pravima da bi maskirali nestručnost;9. Telo zdravlje i roditeljstvo spadaju u nedeljiva i neotuđiva apsolutna prava ličnosti u koja se treća lica tj institucije ne mešaju.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.